Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Κυκλοφόρησε στην Ελλάδα το πρώτο Nissan Qashqai ταξί..!

Τη δική της πρόταση και μάλιστα… εναλλακτική σε σχέση με τα συμβατικά ταξί κάνει η Nissan. Έτσι, από τα κλασσικά sedan αλλά και τα πολυμορφικά που
συνήθως βλέπουμε, ήρθε και το πρώτο SUV (!) για να αλλάξει τα δεδομένα στις… πιάτσες! Και αυτό διότι από σήμερα κυκλοφορεί στους δρόμους της Αθήνας το πρώτο Nissan Qashqai ταξί. 
Το συγκεκριμένο, εφοδιάζεται με έναν κινητήρα πετρελαίου χωρητικότητας 1.5 λίτρων ο οποίος αποδίδει 110 ίππους και παράγει 240 Nm ροπής. Τα νούμερα αυτά προσφέρουν πολύ καλές επιδόσεις που συνδυάζονται και με χαμηλή μέση κατανάλωση που αγγίζει τα 5,2 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα. Τα κλειδιά από το πρώτο επαγγελματικό Nissan Qashqai ταξί, παρέλαβε ο νέος ιδιοκτήτης, από τον Γενικό Διευθυντή της εταιρείας «Nissan Χαλκιάς», Θέμη Χαλκιά ο οποίος σε δηλώσεις του στη zougla.gr τόνισε χαρακτηριστικά: «Θέλαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Να αλλάξουμε τα δεδομένα στον χώρο των ταξί. Το Nissan Qashqai είναι ένα άκρως επιτυχημένο μοντέλο, με μεγάλη αξιοπιστία και χαμηλό service».
Η τιμή του πρώτου ταξί - SUV φτάνει τα 18.010 ευρώ (επιπλέον 1.000 ευρώ για το χρώμα) και συνοδεύεται από 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση. Όσον αφορά το service του, αυτό πραγματοποιείται ανά 15.000 χλμ. με κόστος 70 ευρώ (λάδι και φίλτρο) και ανά 30.000 χλμ. με κόστος 180 ευρώ (γενικό). Επίσης, η εργοστασιακή εγγύηση μπορεί να επεκταθεί από τα 3 στα 6 χρόνια. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το επαγγελματικό Qashqai μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο 210 9419662.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...