Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ: Πάτρα: Αστυνομικοί κατέβασαν κόσμο από λεωφορείο που έκανε νυχτερινά δρομολόγια προς Ρίο - Ταξιτζήδες: "Μας κλέβουν το έργο οι πειρατές"..!

"Κάθε καλοκαίρι κάποιοι επιτήδειοι πειρατές μας κλέβουν το μεταφορικό έργο", είπε στο thebest.gr ο πρόεδρος των αυτοκινητιστών ΤΑΞΙ Πάτρας
, Παναγιώτης Σκέντζος. Με αφορμή προχθεσινό περιστατικό οπότε και εντοπίστηκε τουριστικό λεωφορείο να μεταφέρει κόσμο απο την Πάτρα στο Ρίο, νυχτερινές ώρες και μετά τα μεσάνυχτα!

Σύμφωνα με τον κ. Σκέντζο το θέμα είναι και φορολογικό καθώς σύμφωνα με τον ίδιο, δεν κόβονται αποδείξεις και η μεταφορά των πατρινών προς νυχτερινά κέντρα του Ρίου γίνεται μαζικά και με αρκετές στάσεις στο κέντρο της Πάτρας.
Το πιο πρόσφατο περιστατικό το οποίο και εντοπίστηκε απο τους αυτοκινητιστές ΤΑΞΙ, συνέβη την Πέμπτη και όταν τουριστικό λεωφορείο παραλάμβανε κόσμο στην πλατεία Τριών Συμμάχων με τελικό προορισμό το Ρίο. Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία και ζητήθηκαν εξηγήσεις απο τον οδηγό. Ο οποίος κατέβασε τον κόσμο επι τόπου και αποχώρησε.

"Την επόμενη φορά θα ακολουθηθεί η αυτόφωρη διαδικασία", μας λέει ο κ. Σκέντζος, ο οποίος εξάλλου μας ανέφερε και τη δυσκολία των οργάνων της αστυνομίας να κάνουν τη δουλειά τους ιδιαίτερα τις νυχτερινές ώρες οπότε και τα διαθέσιμα περιπολικά είναι λιγοστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...