Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ - Παππάς: Ο λαός μας θα ψηφίσει όχι, θα το δείτε..!

"Θα πάνε όλα παρά πολύ καλά. Ο λαός μας θα ψηφίσει όχι θα το δείτε" δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου.

"Υπάρχει μια πρόταση των θεσμών στο τραπέζι ασύμβατη με τη λαϊκή εντολή και με το ομαλό μέλλον της Ελλάδας προς την ανάπτυξη. Συνεπώς ότι θα ξημερώσει μια πολύ όμορφη μέρα στην οποία ο ελληνικός λαός σε λίγες μέρες θα μπορεί να αποφασίσει με ψυχραιμία για το αν αυτή η πρόταση μπορεί να γίνει αποδεκτή" τόνισε ο κ. Παππάς.
"Υπάρχουν κάποιοι ακραίοι κύκλοι στη Γερμανία που σε συνεργασία με το ΔΝΤ θέλουν να ταυτίσουν την εφαρμογή του μνημονίου με την ύπαρξη του κοινού νομίσματος. Καλώ τους ακραίους κύκλους να μην παίξουν με τη σταθερότητα του ευρώ, έχουμε λάβει διαβεβαιώσεις ότι τέτοιο θέμα δεν υπάρχει, έχουμε δώσει διαβεβαιώσεις ότι τέτοιο θέμα δεν υπάρχει και ας συζητήσουμε για την ουσία της πολιτικής. Έχω την αίσθηση ότι αυτοί που  επαναφέρουν αυτά τα ερωτήματα είναι φανατικοί του μνημονίου που  απλά δεν θέλουν να το πουν"
"Υπάρχει ένα ερώτημα άσκησης πολιτικής. Στέλνουμε ξεκάθαρο μήνυμα. Όποιος αυτή τη στιγμή θεσμικός ή πολιτικός παράγοντας παίζει με σενάρια ακραία αναλαμβάνει ιστορική ευθύνη. Καλούμε να ακουμπήσουν όλοι τα πολιτικά τους επιχειρήματα στο τραπέζι. Να μην παίζουν ούτε με τις καταθέσεις των πολιτών ούτε με την ψυχραιμία τους.  Και καλούμε και κάθε θεσμικό παράγοντα το ρόλο που απορρέει από τη δική του ιδιότητα. Όποιος ταυτίζει το κοινό νόμισμα με την διαρκεί φτώχεια και τα μνημόνια κάνει πολύ κακή υπηρεσία στην Ευρώπη" πρόσθεσε. 

ΠΗΓΗ: http://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...