Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

ΧΙΟ: Άνω-κάτω έγιναν οδηγός ταξί και λιμενικός υπάλληλος στο λιμάνι..!

Το κυκλοφοριακό χάος που επικρατεί στο λιμάνι της Χίου τις ώρες άφιξης-αναχώρησης του πλοίου, περιγράφει επαγγελματίας οδηγός ταξί του νησιού, καταγγέλλοντας
παράλληλα ότι στην προσπάθειά του να αποβιβάσει ένα ζευγάρι ηλικιωμένων ήρθε αντιμέτωπος με την οργή Λιμενικού Υπαλλήλου.
Αναλυτικά η καταγγελία του οδηγού ΤΑΞΙ:
Tην Δευτέρα 1/6/2015 επιβίβασα ένα ηλικιωμένο ζευγάρι με το ταξί μου, με προορισμό το λιμάνι της Χίου.
> > Το ζευγάρι αυτό ήταν αρκετά ηλικιωμένο και ο ένας επιβάτης εξ αυτών, άρρωστος.
> > Κατά τις 11:30 το πρωί φτάνουμε στο λιμάνι κι ενώ το καράβι έχει μόλις μπει χωρίς να έχει προσδεθεί, προσπαθώ να αποβιβάσω τους πελάτες μου όσο το δυνατόν πιο κοντά στο σκίαστρο αναμονής επιβατών μιας και έχρηζα βοηθείας! Σταμάτησα μπροστά από το χώρο "Μανίκα-Χατζελένη". Ο συγκεκριμένος χώρος προβλέπεται σύμφωνα με τις πινακίδες για ολιγόλεπτη στάση. Αν και μάταια μιας και ήταν κατακλεισμένο από παράνομα σταθμευμένα οχήματα. Στο σημείο εκείνο υπήρχε ένα λιμενικό όργανο και μου υπέδειξε να αποβιβάσω στη πιάτσα ταξί μπροστά από το παλιό τελωνείο.
Κάτι που πρακτικά ήταν αδύνατο για τους εξής λόγους:
> > Α)το ζευγάρι ήταν ηλικιωμένο κι ένας εξ'αυτών αισθανόταν αδιαθεσία με αποτέλεσμα να πρέπει να σταματήσω όσο το δυνατόν πιο κοντά και να τους βοηθήσω με τη εκφόρτωση των αποσκευών τους καθώς και την ασφαλή αποβίβασή τους.
> > Β)ο χώρος της πιάτσας ταξί στο λιμάνι που μου υπέδειξε το λιμενικό όργανο ήταν κατειλημμένος  με παράνομα σταθμευμένα Ι.Χ οχήματα.
> > Υπήρξε διαπληκτισμός με το όργανο χωρίς να την προσβάλω αγνοώντας να καταλάβει τη περίσταση και προέβει σε κλήση κατηγορώντας με για παρεμπόδιση κυκλοφορίας.
> > Μάταια προσπάθησα να μεταπείσω τη λιμενικό εξηγώντας της ότι η "παρανομία" μου οφειλόταν στην κακή εκτέλεση των καθηκόντων της, μιας και όφειλε να απομακρύνει τα ήδη παράνομα σταθμευμένα οχήματα που παρεπιπτώντος δεν υπήρχε ούτε μία κλήση.
> > Όπου κι αν σταματούσα κατά μήκος του λιμανιού θα κατηγορούμουν για παρεμπόδιση κυκλοφορίας μιας και δεν υπάρχουν καθαρές θέσεις για στάσεις.
> > Κατεβαίνουμε για ένα μεροκάματο και βρισκόμαστε να πληρώνουμε τις ορέξεις του καθενός που ξύπνησε στραβά και στοχοποιεί στα τυφλά..
> > Αυτό το κράτος έχουμε και αυτή τη δικαιοσύνη απονέμει!
> > Το κυκλοφοριακό στο λιμάνι είναι ένα θέμα που πρέπει να δοθεί άμεσα λύση από το δήμο, τη περιφέρεια και το λιμεναρχείο.. Ας μαζευτούν οι αρμόδιοι φορείς και να συζητήσουν και να σταματήσουμε πια να πληρώνουμε την αδιαφορία τους!
> > Καλό μήνα σε όλους και πολλή υπομονή για το επικείμενο καλοκαίρι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...