Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ: Μικροκαμωμένη τροχονόμος σήκωσε στον αέρα ταξί με τα χέρια..!

Τι γίνεται όταν παρκάρει κάποιος παράνομα; Παίρνει κλήση. Και όταν ο οδηγός αρνείται πεισματικά να φύγει; Η τροχονόμος σηκώνει
με τα χέρια της το όχημα στον αέρα.
Αυτό έγινε στη Νέα Υόρκη. Κατά κάποιο τρόπο. Πρόκειται για μία επική φάρσα που έστησε η ομάδα Thinkomodo. Και βέβαια, το βίντεο στο οποίο η μικροκαμωμένη τροχονόμος πιάνει το ταξί και το σηκώνει στον αέρα, έγινε viral.
Η φάρσα, που επαναλήφθηκε σε αρκετά σημεία της Νέας Υόρκης, ξεκινά όταν μία τροχονόμος κόβει κλήση για παράνομο παρκάρισμα σε ταξιτζή και του ζητά να απομακρύνει το όχημα. Εκείνος αρνείται, τα αίματα ανάβουν και η γυναίκα, παρά το μικρό της... μπόι, πηγαίνει στο μπροστινό μέρος του ταξί και το σηκώνει στον αέρα. Οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν ξεκαρδιστικές, καθώς όλοι έμεναν με το στόμα ανοιχτό παρακολουθώντας την.
Δεν πρόκειται βέβαια για κάποια γυναίκα με σούπερ δυνάμεις, αλλά για την ηθοποιό Τζένι Ρουίζα. Η ομάδα που οργάνωσε τη φάρσα μετέτρεψε το αυτοκίνητο, αφαιρώντας τη μηχανή και τοποθετώντας ράβδους χάλυβα στο πορτμπαγκάζ. Ετσι, όταν η «τροχονόμος» το σήκωσε από το μπροστά μέρος, ουσιαστικά ήταν σαν να σήκωνε 6-9 κιλά.

Πηγή: http://www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...