Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Από τους κατασκευαστές του Ford GT τα νέα ταξί του Λονδίνου..!

Η αγγλοκαναδική εταιρεία κατασκευής αυτοκινήτων, Multimatic, ανέλαβε να κατασκευάσει τα ταξί του Λονδίνου, για λογαριασμό της Frazer-Nash (τα μοντέλα θα είναι υβριδικά).


Η Multimatic μεταξύ άλλων έχει κατασκευάσει το Ford GT και την Aston Martin One-77. Η κατασκευή τους που θα ξεκινήσει του χρόνου, θα γίνεται στο εργοστάσιο της εταιρείας στο Κόβεντρυ και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, η παραγωγή αναμένεται να είναι της τάξης των 3.500 μονάδων ετησίως. 

Τα νέα ταξί θα είναι 7θέσια, ενώ σχεδιαστικά το αμάξωμά τους θα είναι τετραγωνισμένο θυμίζοντας τα παραδοσιακά μαύρα ταξί του Λονδίνου.
Ο επικεφαλής του προγράμματος Metrocab (όπως ονομάστηκε από την εταιρεία διαχείρισης ταξί του Λονδίνου), δήλωσε πως θα τα οχήματα που θα δημιουργήσουν, θα είναι φιλικά προς το περιβάλλον και σύμφωνα με τους κανονισμούς της πόλης. 

Το Metrocab θα λανσαριστεί με ένα βενζινοκίνητο τρικύλινδρο Ecoboost κινητήρα 1.000 κυβικών και δύο ηλεκτρικά μοτέρ, με τις εκπομπές του διοξειδίου του άνθρακα να περιορίζονται στα 65 γρ./χλμ. 

Η Metrocab έχει σκοπό να επεκτείνει τις πωλήσεις της και πέρα από το Λονδίνο, όπως στο Εδιμβούργο, στο Παρίσι και στο Λουξεμβούργο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...