Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Άρθρο Του Μάκη Κασιδιάρη, αντιπροέδρου του ΣΑΤΑ: Η δική μας οργάνωση, ανάχωμα σε κάθε uber..!

Μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις και αρκετή καθυστέρηση ψηφίστηκε τελικά το νομοσχέδιο που περιλαμβάνει διατάξεις για τη λειτουργία των ταξί. Ήταν μια προσπάθεια
που μόνο εύκολη δεν ήταν. Κατανοώ ότι πολλοί συνάδελφοι περίμεναν πιο ευνοϊκές διατάξεις, ωστόσο στην παρούσα φάση αυτό δεν μπορούσε να γίνει. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για να πετύχουμε όσες ρυθμίσεις δεν εντάχθηκαν σε αυτό το νομοσχέδιο.
Χωρίς μεγάλα λόγια και χωρίς να υποσχόμαστε πράγματα που δεν μπορούν να υλοποιηθούν, διεκδικούμε από τις αρμόδιες αρχές κάθε τι που είναι χρήσιμο για την εξέλιξη της δουλειάς μας.
Η uber και οι προθέσεις της
Πριν από λίγες ημέρες έκανε την εμφάνισή της στην Ελλάδα η uber. Η συγκεκριμένη εφαρμογή δημιούργησε σωρεία αντιδράσεων σε όλες τις πόλεις που προσπάθησε να δραστηριοποιηθεί. Χωρίς να πτοείται από το δικαστικό κυνηγητό και τις πάμπολλες αγωγές που κατέθεσαν συνάδελφοι και συνδικάτα ταξιτζήδων συνεχίζει την  δράση της έχοντας συγκεκριμένο πλάνο δράσης. Στην Αθήνα, ανακοίνωσαν ότι θα προσφέρουν υπηρεσίες μόνο μέσω ταξί, αλλά ποιος μπορεί να εγγυηθεί ότι θα μείνει σε αυτό. Το πρόσφατο παρελθόν της σε πολλές χώρες δεν αφήνει πολλά περιθώρια αμφισβήτησης για τις προθέσεις της. Ο κλάδος μας οφείλει να θωρακιστεί και να είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει περιπτώσεις σαν αυτή της uber.
Η δική μας οργάνωση
Περισσότερο από ποτέ, ο κλάδος των ταξί θα πρέπει να ρίξει το μεγαλύτερο βάρος των προσπαθειών του στον τομέα της οργάνωσης. Οι εποχές άλλαξαν, η τεχνολογία είναι αυτή που καθορίζει σε μεγάλο βαθμό το επίπεδο της επαγγελματικής επιτυχίας . Το ΣΑΤΑ, πήρε την απόφαση να δημιουργήσει μια εφαρμογή για τα μέλη του. Είναι κάτι που θα έπρεπε να είχε γίνει νωρίτερα, αλλά θεωρώ ότι και τώρα δεν είναι αργά. Αυτή η εφαρμογή  θα καλύπτει τις απαιτήσεις του επιβατικού κοινού και θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις κάθε επαγγελματία αυτοκινητιστή.  Μόνο έτσι μπορεί να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό ο κλάδος μας. Όσο εμείς δεν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, θα ελλοχεύει πάντα ο κίνδυνος κάποιας uber.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...