Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Χωρίς πετρέλαιο και “λευκό” ταξί “Οι Ποπολαροι”..!

Αντιμέτωπα για άλλη μια φορά με το σκληρό πρόσωπο της γραφειοκρατίας και της αδιαφορίας της πολιτείας έρχονται τα άτομα με αναπηρία. Όσες προσπάθειες και άν
καταβάλλουν δεν βλέπουν σημαντικά ζητήματα να επιλύονται. 

Παρά τις κατά καιρούς εκκλήσεις τα μέλη του σωματείου οι Ποπολάροι στη Ζάκυνθο δεν μπορούν να αναπτύξουν τις δραστηριότητές τους αφού το λευκό ταξί δεν κυκλοφορεί και το μικρό βανάκι του ΚΔΑΠ ΜΕΑ συνήθως μένει χωρίς πετρέλαιο Tα έντονα προβλήματα αποδίδονται στη λειτουργία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ζακύνθου που και υποστελεχωμένη είναι και συνεδριάσεις για την αντιμετώπιση σημαντικών ζητημάτων δεν πραγματοποιούνται συχνά. 

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, η κατάσταση που διαμορφώνεται είναι τραγική. Στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν υπάρχει η δυνατότητα παροχής καυσίμων με αποτέλεσμα τα παιδιά να μην μπορούν να μεταφερθούν στο κέντρο δημιουργικής απασχόλησης ώστε να αναπτύξουν τις δραστηριότητές τους. 

Παράλληλα, έχει ανασταλεί η κίνηση στο λευκό ταξί, το όχημα που έχει τις απαραίτητες προδιαγραφές για να μεταφέρει άτομα με κινητικές δυσκολίες. Διαθέτει ειδική μπάρα που κατεβαίνει, στην οποία τοποθετείται το καροτσάκι, το οποίο ασφαλίζεται, με αποτέλεσμα την ασφαλέστερη μεταφορά. Όχι για κανένα άλλο λόγο πλην του ότι αντί για ετήσια σύμβαση έγινε τρίμηνη, έληξε και ουδείς ενδιαφέρθηκε να την ανανεώσει.

ΠΗΓΗ: http://imerazante.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...