Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Συνελήφθη 27χρονος για κλοπές σε ΤΑΞΙ στην Πάτρα..!

Συνελήφθη, το απόγευμα της Δευτέρας, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σε συνεργασία με αστυνομικούς της ομάδας
ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης ΑστυνομίαςΑχαΐας, ένας 27χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες  κλοπέςπαράνομη οπλοκατοχήπαράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού.
Ειδικότερα, ο δράστης χθες το μεσημέρι στην περιοχή Λεύκας Πατρών, έσπασε τον υαλοπίνακα  σταθμευμένου ΤΑΞΙ και επιχείρησε να αφαιρέσει αντικείμενα από το εσωτερικό του, όμως δεν ολοκλήρωσε την πράξη του διότι έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη του οχήματος.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν τον 27χρονο, τον οποίο οδήγησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.
Από την προανάκριση που ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών προέκυψε ότι, ο δράστης το τελευταίο εξάμηνο, είχε πραγματοποιήσει ακόμη επτά κλοπές σε ΤΑΞΙ στην Πάτρα και μία σε κατάστημα, αποκομίζοντας από την παράνομη δράση του, το χρηματικό ποσό των (580) ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα  και ένα ραδιόφωνο – cdplayer αυτοκινήτου.
Επισημαίνεται ότι, ο 27χρονος ακολουθούσε συγκεκριμένη μεθοδολογία, επιλέγοντας να σπάει υαλοπίνακες σταθμευμένων ΤΑΞΙ και να αφαιρεί από το εσωτερικό τους  χρήματα και αντικείμενα.
Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 27χρονου στην Πάτρα, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών βρήκαν και κατέσχεσαν:
•       μία πτυσσόμενη μεταλλική ράβδο,
•       μία σιδερογροθιά,
•       ένα χαρτονόμισμα των 20 δολαρίων Καναδά,
•       πέντε φιαλίδια απαγορευμένων φαρμακευτικών σκευασμάτων (αναβολικά).
Σημειώνεται , ότι ο δράστης έχει απασχολήσει κατ επανάληψη τις αστυνομικές  και δικαστικές Αρχές για παρόμοιες υποθέσεις.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...