Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

«Φιλτράρισμα» οχημάτων από τη MAAN+HUMMEL..!

Στην πρόσφατη 65η ΙΑΑ 2014, η εταιρεία MANN + HUMMEL παρουσίασε μια νέα σειρά από προηγμένα φίλτρα αέρα, καμπίνας και λαδιού για πολλαπλούς τύπους οχημάτων.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ήταν η παρουσία της εταιρείας MANN + HUMMEL στην πρόσφατη Διεθνή Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων του Ανοβέρου όπου και παρουσίασε τα νέα φίλτρα, τον σχεδιασμό και τη λειτουργία όλων των προϊόντων της.
Ειδικότερα, αξίζει να αναφέρουμε:
1-Εξατομικευμένα μέσα φιλτραρίσματος αέρα, καμπίνας, λαδιού και καυσίμου.
Τα σύγχρονα αυτά φίλτρα παρέχουν αποτελεσματική προστασία κατά των αλλεργιών και των ρύπων για τους ανθρώπους ενώ προλαμβάνουν την πρόωρη φθορά των κινητήρων.
Ανάλογα με την εφαρμογή και τις απαιτήσεις, μπορεί να αποτελούνται από ίνες κυτταρίνης, συνθετικές ίνες ή ένα συνδυασμό διαφορετικών στρωμάτων με προσαρμοσμένες ιδιότητες.
Επείδη οι κατασκευαστικές διαφορές στα μέσα δεν είναι ορατές με γυμνό μάτι, στο περίπτερο της εταιρείας παρουσιάστηκε ένα μέσο φιλτρορίσματος μεγεθυμένο κατά 250 φορές.

2-Φιλτράρισμα καυσίμου: Διαχωρισμός νερού πολλαπλών σταδίων για προστασία των σύγχρονων συστημάτων ψεκασμού πετρελαίου για επαγγελματικά οχήματα.
Οι σύγχρονοι πετρελαιοκινητήρες προσφέρουν βελτιωμένη απόδοση και σημαντική βελτίωση σε ότι αφορά τις εκπομπές ρύπων και τη μέση κατανάλωση καυσίμου.
Για να επιτευχθούν αυτές οι επιδόσεις, τα σύστημα συστήματα τροφοδοσίας (common-rail) λειτουργούν σε πιέσεις ψεκασμού που υπερβαίνουν και τα 2.500 bar. Αυτές οι αυξημένες πιέσεις έγχυσης δημιουργούν αυξημένες απαιτήσεις αναφορικά με τον διαχωρισμό του νερού που εμπεριέχεται στο πετρέλαιο και από την εταιρεία προτείνονται φίλτρα με βάση την αρχή λειτουργίας του διαχωρισμού 3 σταδίων, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση αυτών των προκλήσεων.

3-Φιλτράρισμα αέρα: Αξιοποίηση χώρου εγκατάστασης μέσω διαφορετικών εφαρμογών.
Παρότι οι κλασικοί σχεδιασμοί του φίλτρου για τα επαγγελματικά οχήματα είναι αποτελεσματικοί, απαιτούν κατάλληλο χώρο για εγκατάσταση και συντήρηση. Δεδομένου ότι ο διαθέσιμο χώρος στον κινητήρα μειώνεται συνεχώς, η MANN +HUMMEL προσφέρει νέες εφαρμογές όπως τα προϊόντα «EXALIFE» και «VarioPleat».

4-Φίλτρα καμπίνας: Προστασία για τον οδηγό και το όχημα.
Οι ευαίσθητοι επιβάτες αντιμετωπίζουν ολοένα και περισσότερες αλλεργικές αντιδράσεις που προκαλούνται από τη γύρη, τα βακτήρια και τους μύκητες.
Εκτός από τα φίλτρα αέρα που αφορά στη λειτουργία του κινητήρα, η εταιρεία προσφέρει μια μεγάλη σειρά φίλτρων αέρα για την καμπίνα των επαγγελματικών οχημάτων.
Τα εν λόγω φίλτρα προστατεύουν τον οδηγό εντός της καμπίνας από τη σκόνη, τα σωματίδια αιθάλης και τη γύρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...