Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Μπλου Σταρ Πάρος: Το βιλάι... προσγειώθηκε σε ταξί..!

Ένα σπάνιο και ιδιαίτερα ασυνήθιστο ατύχημα, που ευτυχώς είχε σαν αποτέλεσμα μόνο υλικές ζημιές, σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο λιμάνι του Πειραιά
. Εμπλεκόμενοι στο ατύχημα ήταν το Μπλου Σταρ Πάρος και ένα... ταξί! 

Ναι, καλά διαβάσατε, ωστόσο μην φανταστείτε ότι το πλοίο βγήκε... στη στεριά ή το ταξί στη θάλασσα! Το πλοίο επέστρεφε στο λιμάνι του Πειραιά από το καθιερωμένο δρομολόγιό του σε Σύρο-Τήνο-Μύκονο. Κατά τη διαδικασία πρόσδεσης του πλοίου στην προβλήτα, μέλος του πληρώματος πέταξε το βιλάι (το λεπτό σχοινί με την μπάλα-βαρίδι στην άκρη), μόνο που αυτό αντί να προσγειωθεί στο έδαφος όπως συνήθως, κατέληξε στο... παρμπρίζ ενός ταξί! 

Το ταξί, που ήταν σταθμευμένο σε χώρο της προβλήτας όπου απαγορεύεται για λόγους ασφαλείας, υπέστη ζημιά στο παρμπρίζ, ενώ μέσα σ' αυτό βρισκόταν πελάτης. Ευτυχώς, δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός, παρά μόνο υλικές ζημιές. Το συγκεκριμένο ατύχημα αποδεικνύει το πόσο σημαντικό είναι να τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας στα λιμάνια και πόσο δίκιο έχουν οι Λιμενικοί και τα πληρώματα των πλοίων που ζητούν από τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην σταθμεύουν κοντά στο χώρο πρόσδεσης των πλοίων.

ΠΗΓΗ: http://www.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...