Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Συνάντηση με την διοίκηση του «ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΕΞΠΡΕΣ» είχε ο επικεφαλής της «Νέας Πόλης», Κώστας Χριστόπουλος,,!

Συνάντηση με την διοίκηση του «ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΕΞΠΡΕΣ» είχε ο επικεφαλής της «Νέας Πόλης», Κώστας Χριστόπουλος, και μέλη της παράταξης.
Στη διάρκεια της συνάντησης αντηλλάγησαν απόψεις για τα κυκλοφοριακά θέματα της πόλης.
Ιδιαίτερα θετική εντύπωση προκάλεσε στον Κ. Χριστόπουλο το γεγονός ότι οι εκπρόσωποι του φορέα ζήτησαν να τους ενημερώσει για τις θέσεις της «Νέας Πόλης» σχετικά με τα σημαντικά προβλήματα και τις διεκδικήσεις της Πάτρας (καθαριότητα, διαχείριση απορριμμάτων, θαλάσσιο μέτωπο, πράσινο και συντήρηση κοινόχρηστων χώρων κ.ά.).  Επίσης, η διοίκηση του «ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΕΞΠΡΕΣ» ενημερώθηκε εκτενώς από τον υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων, κατόπιν δική της επιθυμίας, για την υπηρεσιακή διάρθρωση του Δήμου, και για θέματα που αφορούν στο προσωπικό.
Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι του  «ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΕΞΠΡΕΣ» τόνισαν ότι είναι σημαντικό να έχουν καταξιωθεί επαγγελματικά στο χώρο τους, οι συμπολίτες που διεκδικούν να πάρουν τις τύχες της Πάτρας στα χέρια τους. Παράγοντα που αναγνώρισαν στο πρόσωπο του Κ. Χριστόπουλου.
Μετά το τέλος της συνάντησης ο Κ. Χριστόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του και δήλωσε ότι θεωρεί τον κλάδο άτυπο σύμβουλο της εκάστοτε Δημοτικής Αρχής στην διαρκή προσπάθεια για την άμβλυνση του κυκλοφοριακού. Πρόσθεσε ότι η «Νέα Πόλη», από τη θέση της νέας Δημοτικής Αρχής, θα φροντίσει ώστε οι παρατηρήσεις των επαγγελματιών του κλάδου να συζητούνται στα αρμόδια όργανα, και να υιοθετούνται εφόσον κρίνεται ότι βοηθούν την αποσυμφόρηση της Πάτρας από το κυκλοφοριακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...