Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

ΤΑΞΙ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: Ανοικτό μέτωπο με τον Δήμο για τις πεζοδρομήσεις..!

Ανοιχτό είναι το μέτωπο της Δημοτικής Αρχής με τον κλάδο των ταξί στα Ιωάννινα ,με φόντο τις πεζοδρομήσεις στην πόλη και με τον Πρόεδρο του Σωματείου Μιχάλη Ψήνα να μιλά
ανοιχτά για απαξίωσή τους από τον Αντιδήμαρχο έργων Βασίλη Μασσαλά, που μάλλον αγνοεί τις θέσεις και τις προτάσεις που έχουν καταθέσει στην επιτροπή κυκλοφοριακών θεμάτων , για τις ειδικές διαδρομές των ταξί…

Οκ. Ψήνας εξαπέλυσε πυρ εναντίον του κ. Μασσαλά ,λέγοντας σε έντονο ύφος ότι τα παιδιά του Πολυτεχνείου με τα ζιβάγκο μας οδήγησαν εδώ , χρησιμοποιώντας εκφράσεις του κ. Μασσαλά προς τον κλάδο , όταν τους είπε πρόσφατα ‘’είμαι παιδί του Πολυτεχνείου και δεν θα επιτρέψω ταξί μέσα στους πεζοδρόμους..’’.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΛΥΨΕ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ.
Ο Πρόεδρος του σωματείου ταξί, που συμμετείχε και στη σύσκεψη στον δήμο , δήλωσε ότι δεν καλύφθηκε με τις απαντήσεις του Αντιδημάρχου στις προτάσεις που διατυπώθηκαν για την κίνηση των ταξί στους πεζόδρομους, με σημείο αιχμής τη διέλευση των ταξί σε ειδικές μισθώσεις, όπως είναι η μεταφορά ΑΜΕΑ, ηλικιωμένων, ανθρώπων με αποσκευές κλπ.

‘Όπως τόνισε , η φιλοσοφία του ταξί είναι πόρτα-πόρτα, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ανήμπορους ανθρώπους , που ακριβώς γι αυτό το λόγο επιλέγουν το ταξί για τη μετακίνησή τους.

‘’Μας ζάλισαν τον έρωτα αποκαλώντας μας συντεχνία’’, δήλωσε οργισμένος με τη στάση του κ. Μασσαλά ο Μιχάλης Ψήνας , καλώντας κάθε ενδιαφερόμενο να διαπιστώσει με αποδείξεις ότι συγκεκριμένες διαδρομές, προμισθωμένες, γίνονται για κοινωνικούς λόγους και θα πρέπει να επιτραπούν…

Υποστήριξε ότι ο κλάδος τους απαξιώνετε μόνο από το Δήμο Ιωαννιτών, σε αντίθεση με άλλους φορείς , όπως το Πανεπιστήμιο που στάθηκε αρωγός στο σωματείο για πιάτσα ταξί εντός πανεπιστημιούπολης. 
Κάλεσε τη δημοτική αρχή να συγκαλέσει άμεσα νέα σύσκεψη για να τεθούν εκ νέου όλες οι προτάσεις και πριν μπει η τσάπα στη Μ.Αγγέλου.

ΠΗΓΗ: http://www.trolleatzis.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...