Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Συνεργασία Ραδιοταξί Μυτιλήνης με τον Εμπορικό Σύλλογο με εκπτώσεις σε μορφή μπόνους..!

Τρόπους να αυξήσει την ανταγωνιστικότητα και την επιβατική του κίνηση αναζητά ο σύλλογος Ραδιοταξί Μυτιλήνης, τα μέλη του οποίου είναι αποφασισμένα να δώσουν το επόμενο διάστημα ισχυρά κίνητρα και επιβραβεύσεις στους πελάτες τους, προκειμένου να συνεχίσουν να μετακινούνται με τα οχήματα του συγκεκριμένου συλλόγου.
  
 Ήδη, την περασμένη Παρασκευή, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των Διοικητικών Συμβουλίων των Ραδιοταξί και του Εμπορικού Συλλόγου, προκειμένου να εξετάσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο συλλόγων προς όφελος και των δύο επαγγελματικών ομάδων.
Σύμφωνα με έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες, το Δ.Σ. των Ραδιοταξί, πρότεινε στους εμπόρους να εξετάσουν αν τα καταστήματα της Μυτιλήνης, ενδιαφέρονται να δίνουν έκπτωση σε κάποιους επιλεγμένους πελάτες επιβάτες των ραδιοταξί, οι οποίοι θα παίρνουν την έκπτωση αυτή σε μορφή μπόνους.

ΘΕΤΙΚΟ

Οι έμποροι βλέπουν την πρόταση των ταξί με καλό μάτι και το πιθανότερο είναι η συνεργασία αυτή να ξεκινήσει το επόμενο διάστημα δειλά - δειλά. Ίσως πιλοτικά σε πρώτη φάση και πιο δυναμικά στη συνέχεια, εφόσον φυσικά υπάρξει η ανάλογη ανταπόκριση από το επιβατικό κοινό. Μάλιστα, το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου ετοιμάζεται να ανακοινώσει στα μέλη του, την προσφορά των Ραδιοταξί και να συγκεντρώσει αιτήσεις ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή στο εκπτωτικό πρόγραμμα.
Καθώς φαίνεται, τα Ραδιοταξί θα προχωρήσουν σε κάποιες ιδιαίτερες προσφορές και εκπτώσεις προς το επιβατικό τους κοινό, το οποίο υπολογίζεται σε 3.000 άτομα μηνιαίως.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κ. Νέστορας, δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις για το σχεδιασμό που υπάρχει, λέγοντας πως ακόμη δεν είναι τίποτα βέβαιο και ότι δεν έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις, αφού δεν υπάρχει επίσημη έγκριση από το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου.
Προφανώς ο Σύλλογος των Ραδιοταξί, στο πλαίσιο του ανταγωνισμού με την Αθηναϊκή εταιρεία που δραστηριοποιείται στο νησί μας, κρατά κλειστά τα χαρτιά του και δεν αποκαλύπτει τα σχέδιά του. Ωστόσο, έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι ετοιμάζεται να κάνει δυναμικές κινήσεις, με δελεαστικές προσφορές, ώστε να κερδίσει το χαμένο έδαφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...