Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Γρηγόρης Αποστολίδης Eurotaxi ΚΑΒΑΛΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ..!

Μετά από απόφαση του ΔΣ του Συνεταιρισμού αποφασίστηκαν τα εξής.


1. Οι φορτιστές αυτοκινήτου για τα tablet, έχουν παραγγελθεί και θα διανεμηθούν σε λίγες
μέρες δωρεάν στους συναδέλφους.


2. Τον πρώτο λογαριασμό Ιnternet, από τα tablet που θα έρθει ΣΕ ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους θα τον επoμιστεί ο Συνεταιρισμός με τον εξής τρόπο:
Θα πληρωθεί άμεσα από τον κάθε συνάδελφο στα χρονικά όρια που η Vodafon, ορίζει για να μην δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα στην λειτουργία και θα αφαιρεθεί όλο το ποσό από τις επόμενες συνδρομές του Eurotaxi.

3. Αποφασίστηκε επίσης να επιστραφούν μέσω των συνδρομών το ποσό των 76 € ευρώ σε κάθε ιδοκτήτη με ποσοστό ιδοκτησίας 100% και το ποσό των 38€ στους ιδιοκτήτες με ποσοστό ιδιοκτησίας 50%.
Αναλυτικότερα θα δοθούν σε δυο δόσεις των 38€ τον μήνα Δεκέμβριο και Ιανουάριο,για τους ιδιοκτήτες με ποσοστό ιδιοκτησίας 100% .
Στους ιδοκτητες με ποσοστό 50% θα επιστραφεί το ποσό των 38€ σε δύο δόσεις αντίστοιχα.

4. Το Σάββατο 30/11/2013 θα είναι ο τεχνικός του eurotaxi στο κέντρο και θα πραγματοποιηθούν συνεχείς δοκιμές στο σύστημα με το τάμπλετ. Παρακαλούνται όλοι οι συνάδελφοι που έχουν εφοδιαστεί με τάμπλετ να τα έχουν φορτισμένα και να πάρουν μέρος στη δοκιμή σαν να δούλευαν αποκλειστικά με αυτά.

Το κέντρο θα εξακολουθήσει από το Σάββατο και μετά να δουλεύει κανονικά με τα VHF αλλά κάθε κλήση θα δίνεται και στο τάμπλετ. Η λειτουργία δηλαδή θα είναι παράλληλη.
Ενημερώνουμε τους συνάδελφους που δεν έχουν πάρει ακόμα τάμπλετ ότι έρχονται αλλά σε λίγο ποιο αργή ροή λόγο του ότι δεν έχουν εταιρική σύνδεση Vodafon στο τηλέφωνο. Κάποια προβλήματα συναδέλφων που δεν είχαν πάρει έγκριση, δρομολογήθηκε λύση και εντός λίγων ημερών πρέπει να παραδοθούν όλα.

Συνάδελφοι παρακαλούμε την υπομονή σας και την κατανόηση σας στα τυχόν προβλήματα που θα δημιουργηθούν τα οποία είναι αναμενόμενα σε κάθε αρχή. Τα οφέλη που θα επωμιστούμε είναι πολλά, με πρώτα την μείωση της συνδρομής και της πιο ομαλής λειτουργίας του Ρ/Τ. Είναι χρέος όλων μας να στηρίξουμε αυτήν την προσπάθεια για το καλό όλων μας.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΠΗΓΗ:https://www.facebook.com/taxi.peranmath?hc_location=stream

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...