Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Οδηγός ταξί σχεδίαζε να δολοφονήσει τον Ντέιβιντ Κάμερον..!

Βρέθηκε οπλοστάσιο με ξίφος Σαμουράι, σφυριά, μαχαίρια, σουγιάδες και όπλο ηλεκτροσόκ

Τη δολοφονία του Βρετανού πρωθυπουργού, Ντέιβιντ Κάμερον, σχεδίαζε ένας οδηγός ταξί
, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.
Όπως αναφέρει ο Guardian ο 34χρονος, Ιρφάκ Ναζ, είχε πραγματικό οπλοστάσιο στο εσωτερικό του αυτοκινήτου του, το οποίο συμπεριλάμβανε ένας ξίφος Σαμουράι, σφυριά, μαχαίρια, σουγιάδες και όπλο ηλεκτροσόκ, καθώς και τέσσερα κινητά τηλέφωνα και 1.200 λίρες σε μετρητά.
Το αμάξι του Ναζ, σταμάτησαν οι αστυνομικοί όταν τον εντόπισαν να οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα σε δρόμο του Λονδίνου.
Οι άνδρες των τοπικών αρχών διενεργώντας έρευνα στο διαμέρισμα του ταξιτζή, διαπίστωσαν πως είχε συγκεντρώσει στοιχεία που αφορούσαν στον Βρετανό πρωθυπουργό, καθώς και σε άλλα πολιτικά πρόσωπα.
Καταθέτοντας στο δικαστήριο ο 34χρονος παραδέχθηκε ότι σχεδίαζε να επιτεθεί στον Κάμερον, ενώ ψυχίατρος διέγνωσε ότι ο άνδρας πάσχει από παρανοϊκή σχιζοφρένεια.
Ο συνήγορός του, πάντως, υποστήριξε ότι όταν ο Ναζ ακολουθεί τη φαρμακευτική αγωγή του «είναι ήρεμος, λογικός, αλλά όταν δεν την ακολουθεί έχει την τάση να έχει παραισθήσεις και πασχίζει να τις αντιμετωπίσει».
Ο δικαστής επέβαλε τον εγκλεισμό του σε ψυχιατρική κλινική και σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, μπορεί να αφεθεί ελεύθερος μοναχά έπειτα από εντολή του υπουργείου Εσωτερικών.
Επιπλέον, διατάχθηκε η καταστροφή των όπλων και του επιβλήθηκε απαγόρευση οδήγησης για τρία χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...