Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Εισαγγελέας ζητά συλλήψεις και τη συνδρομή των γερανών της Τροχαίας για το "μπάχαλο" στους δρόμους της Θεσσαλονίκης..!

Την παρέμβαση του προϊσταμένου της εισαγγελίας πρωτοδικών προκάλεσε το το "μπάχαλο" που επικρατεί στους δρόμους της Θεσσαλονίκης μετά την κατάργηση της
δημοτικής αστυνομίας.

Η παράνομη στάθμευση στο κέντρο της πόλης έχει "νομιμοποιηθεί" με αποτέλεσμα ο εισαγγελέας Ευάγγελος Μαδεμλής με έγγραφη παραγγελία του προς τη Διεύθυνση Τροχαίας να ζητά να εφαρμοστούν τα... αυτονόητα. 

Όπως αναφέρεται στην εισαγγελική παραγγελία παρατηρείται έντονα το τελευταίο διάστημα παράνομη στάθμευση σε λεωφορειολωρίδες, κεντρικούς δρόμους και πεζοδρόμια και γίνεται λόγος για διπλοπαρκαρισμένα και τριπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα. 

Όπως επισημαίνει μάλιστα ο προϊστάμενος της εισαγγελίας πρωτοδικών Θεσσαλονίκης σε πολλές περιπτώσεις τελείται το αδίκημα της παρακώλυσης συγκοινωνιών και ζητά να γίνονται συλλήψεις με την αυτόφωρη διαδικασία. Ακόμη ζητά να βγούνε στους δρόμους και οι γερανοί της Τροχαίας ώστε να "σηκώνουν" τα αυτοκίνητα που σταθμεύουν παράνομα όπως προβλέπεται από τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. 

Οι "θέσεις στάθμευσης" περιπτέρων και καταστημάτων
Στο ίδιο έγγραφο που διαβιβάστηκε στους αξιωματικούς της Τροχαίας επισημαίνεται ότι «παρατηρείται η αυθαίρετη κατάληψη οδοστρώματος με διάφορα αντικείμενα από ιδιοκτήτες καταστημάτων ή περιπτέρων πράξεις οι οποίες συνιστούν αδικήματα του ΚΟΚ». Όπως αναφέρει ο εισαγγελέας «τα όργανα της Τροχαίας οφείλουν να βεβαιώνουν τις συγκεκριμένες παραβάσεις». 

Τα ταξί που είναι... φουγάρα
Επίσης ο εισαγγελέας στην αναφορά του προς την Τροχαία επισημαίνει και το φαινόμενο αυτοκινήτων κυρίως ταξί «τα οποία εκπέμπουν τεράστιες ποσότητες καυσαερίων με συνέπεια την έντονη ρύπανση του ήδη βεβαρημένου περιβάλλοντος». Ζητά από τους αστυνομικούς της Τροχαίας τα οχήματα αυτά να εντοπίζονται άμεσα και να αφαιρούνται τα στοιχεία κυκλοφορίας τους όπως προβλέπεται από τις σχετικές διατάξεις του ΚΟΚ.


ΠΗΓΗ: http://www.trolleatzis.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...