Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Το υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων ενημερώνει για την Κατάσταση των αυτοκινητόδρομων για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου..!

Σχετικά με την κατάσταση του δικτύου των αυτοκινητοδρόμων το τριήμερο της 25ηςΜαρτίου, το υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών
και Δικτύων ενημερώνει ότι η κυκλοφορία αναμένεται αυξημένη:
  • Κατά την έξοδο, κυρίως από το μεσημέρι της Παρασκευής 22 Μαρτίου και το πρωί του Σαββάτου 23 Μαρτίου
  • Κατά την επιστροφή, κυρίως τη Δευτέρα 25 Μαρτίου από τις πρώτες απογευματινές ώρες.
Κατά μήκος των αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ μέχρι την Λαμία και από Πελασγία μέχρι Εγνατία, Ελευσίνα – Κόρινθος και Κόρινθος –Τρίπολη – Καλαμάτα (εκτός της περιοχής των Παραδεισίων) δεν θα υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με αποκλεισμό λωρίδων κυκλοφορίας. Σε ότι αφορά την Νέα Εθνική Οδό Κορίνθου – Πατρών ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις κατά τις ώρες αιχμής στις περιοχές των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων μακράς διάρκειας . Εφόσον απαιτηθεί και σε συνεννόηση με την Τροχαία είναι ενδεχόμενο να εφαρμοσθούν τοπικές εκτροπές ή έκτακτες ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις .
Παρακαλούμε τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική σήμανση έργων και τις υποδείξεις της Τροχαίας, να επιδείξουν αυξημένη προσοχή σε όλο το ταξίδι τους και υπομονή στις καθυστερήσεις όταν διέρχονται από τις περιοχές των ρυθμίσεων .
Σας πληροφορούμε επίσης ότι με βάση τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας απαγορεύεται η χρήση της λωρίδας έκτακτης ανάγκης (ΛΕΑ) από τους οδηγούς τόσο για κυκλοφορία όσο και για στάθμευση . Η κίνηση στην ΛΕΑ δημιουργεί σημαντικά προβλήματα τόσο στην πρόσβαση των οχημάτων έκτακτης ανάγκης, όταν αυτό απαιτηθεί, όσο και στην ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας. Η διατήρηση της ΛΕΑ κενής για χρήση από τα οχήματα έκτακτης ανάγκης είναι ζωτικής σημασίας, ιδίως στις περιόδους αιχμής της κυκλοφορίας και παρακαλούμε τους φίλους οδηγούς να συμμορφωθούν με την υπόδειξη αυτή. 
Ευχαριστούμε για την κατανόηση και ευχόμαστε ασφαλή μετακίνηση .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...