Τα περισσότερα από τα άτομα που συμμετείχαν στις συγκεντρώσεις, επιτέθηκαν επανειλημμένως κατά των αστυνομικών δυνάμεων, που είχαν διατεθεί στο σημείο για λήψη μέτρων τάξης και επιχειρούσαν διαδοχικά να διασπάσουν τον αστυνομικό κλοιό, προκειμένου να εισέλθουν στις εγκαταστάσεις του κτιρίου.
Οι επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν με ιδιαίτερη σφοδρότητα και βιαιότητα καθώς εκσφενδόνισαν κατά των αστυνομικών και των υπηρεσιακών οχημάτων μεγάλο όγκο από πέτρες, κροτίδες καθώς και αυτοσχέδιες εμπρηστικές κατασκευές, ενώ χρησιμοποίησαν ξύλα, στυλιάρια, λοστούς και άλλα αντικείμενα.
Πολλά από τα άτομα είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με κράνη και κουκούλες. Από τις επιθέσεις τραυματίστηκαν 8 αστυνομικοί, οι οποίοι διακομίσθηκαν σε Νοσοκομείο. Επιπλέον προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές σε ένα υπηρεσιακό λεωφορείο μεταφοράς προσωπικού, καθώς επίσης σε ένα περιπολικό και δύο υπηρεσιακές μοτοσικλέτες. Σε όλες τις περιπτώσεις οι αστυνομικές δυνάμεις απώθησαν τα άτομα με τη χρήση των αναγκαίων μέσων. Προσήχθησαν 22 άτομα, από τα οποία συνελήφθησαν μέχρι στιγμής 5, ενώ αναζητούνται και άλλα πρόσωπα που συμμετείχαν στις επιθέσεις κατά των αστυνομικών».