Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Απολύθηκε γιατί έκανε σεξ σε ταξί..!

«Απολύεστε» ήταν η φράση που άκουσε μια 29χρονη Βρετανίδα, που κατηγορείται ότι μεθυσμένη έκανε σεξ σε ένα ταξί στο Ντουμπάι.Η Ρεμπέκα Μπλέικ
 πλήρωσε πολύ ακριβά το μεθύσι της στο πίσω κάθισμα ενός ταξί στο Ντουμπάι. Όταν τα αφεντικά της στην εταιρία Manpower Professional το έμαθαν, της ζήτησαν να αδειάσει το γραφείο της από τα προσωπικά της αντικείμενα.
Η 29χρονη αναγκάστηκε να φύγει κλαίγοντας από τα γραφεία της εταιρείας, κουβαλώντας μια κούτα με τα προσωπικά της αντικείμενα στα χέρια της.
Σύμφωνα με την Daily Mail, η Μπλέικ και ο Ιρλανδός Κόνορ Μακ Ρέντμοντ συνελήφθησαν πριν από ένα μήνα στο Ντουμπάι. Μάλιστα, κρατήθηκαν για πέντε ημέρες, καθώς κατηγορούνται για εκτός γάμου σεξουαλικές σχέσεις και για μέθη σε δημόσιο χώρο –και τα δύο συνιστούν αδικήματα στο Ισλαμικό Ντουμπάι-.
Η Μπλέικ, που αρνείται τις κατηγορίες, κινδυνεύει με φυλάκιση τριών ετών, εάν καταδικαστεί.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, η βρετανίδα συνάντησε τον Μακ Ρέντμοντ σε ένα μπαρ ξενοδοχείου που μπορείς να πιεις όσο θες με 10 λίρες. Μετά από 12 ώρες, το ζευγάρι βρέθηκε σε ένα ταξί. Λίγα λεπτά αργότερα, ο οδηγός του ταξί τους είδε από τον καθρέπτη του να αγκαλιάζονται με πάθος, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία.
Ενοχλημένος από την εικόνα, ο οδηγός ταξί σταμάτησε, βγήκε από το αυτοκίνητο και έκανε παράπονα στο περιπολικό που βρισκόταν εκεί. Όταν επέστρεψε με έναν αξιωματικό της αστυνομίας, είδε την 29χρονη βρετανίδα να κάνει σεξ με τον Μακ Ρέντμοντ.
«Ήταν εντελώς μεθυσμένη, άρχισαν να φιλιούνται και μετά άρχισαν να κάνουν σεξ»ανέφερε μία πηγή, προσθέτοντας ότι η κοπέλα ήταν εντελώς γυμνή.
Η αστυνομία συνέλαβε το ζευγάρι και τους οδήγησαν στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα, όπου κρατήθηκαν από τις 4 μέχρι τις 9 Μαΐου. Οι αστυνομικοί πήραν γενετικό υλικό για να αποδείξουν ότι είχαν σεξουαλική επαφή κι ότι ήταν μεθυσμένοι.
Και οι δύο αφέθηκαν με εγγύηση όταν δύο φίλοι τους εμφανίστηκαν ως εγγυητές, και τους επεστράφησαν τα διαβατήριά τους. Πάντως, η Μπλέικ υποστηρίζει ότι ήταν μόνη της στο πίσω κάθισμα. «Δεν έχω ιδέα πώς προέκυψαν όλες αυτές οι κατηγορίες», ανέφερε, προσθέτοντας ότι «συνελήφθη επειδή έπινε μπύρα στο πίσω μέρος ενός ταξί, κι όχι επειδή έκανε σεξ». Τις κατηγορίες αρνείται και ο Μακ Ρέντμοντ.
Να σημειωθεί ότι η εκτός γάμου σεξουαλική συνεύρεση τιμωρείται στο Ντουμπάι με ποινή από ένα μήνα μέχρι τρία χρόνια. Η κατανάλωση αλκοόλ τιμωρείται με ποινή φυλάκισης μέχρι έξι μηνών και με πρόστιμο 340 λιρών.

http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...