Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Συνάντηση του αντιπεριφερειάρχη με τους ιδιοκτήτες ΤΑΞΙ σε αναζήτηση της «χρυσής τομής»..!

Η ανάγκη για συμφωνία και αναζήτησης λύσης και χρυσής τομής στους κόλπους του κλάδου ήταν το αντικείμενο συνάντησης
που πραγματοποιήθηκε σήμερα, μετά από πρωτοβουλία του αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Φώτη Χατζηδιάκου, με το προεδρείο του Συνδέσμου Ιδιοκτητών ΤΑΞΙ Ρόδου.
Η συνάντηση έγινε μετά από αίτημα ομάδας ιδιοκτητών που διαμαρτύρονται για μη χρήση του ραδιοδικτύου με το σκεπτικό ότι δεν συμμετέχουν στον Συνεταιρισμό, όπως έχει μετατραπεί ο Σύνδεσμος. Επίσης, εκφράζεται η αντίθεσή τους στη διακοπή των σταθερών τηλεφώνων σε σταθμούς («πιάτσες») της Νότιας Ρόδου.
Στη συνάντηση που συμμετείχε και εκπρόσωπος των συγκεκριμένων ιδιοκτητών, ο κ. Χατζηδιάκος ζήτησε να συμφωνηθεί η καλύτερη δυνατή λύση, ώστε να αποφευχθούν τριγμοί μεταξύ των επαγγελματιών και να διασφαλιστεί το κλίμα ομαλότητας κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου. Το συγκεκριμένο θέμα θα απασχολήσει και τη Γενική Συνέλευση των ιδιοκτητών ΤΑΞΙ που έχει προγραμματιστεί για τις 4 Ιουνίου.
Τέλος, ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κάλεσε τον πρόεδρο του Συνδέσμου Θανάση Χατζηγεωργίου και τους συνεργάτες του να εξετάσουν τη δυνατότητα απόκτησης και διάθεσης ΤΑΞΙ ειδικά για τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες, ώστε να εξυπηρετούνται και οι ξένοι επισκέπτες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...