Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Σπύρος Σπυρίδων: Θα ξεσηκωθεί θύελλα. Το θέμα ΤΑΞΙ, είναι αποκλειστικό των τοπικών κοινωνιών..!

Συγκεκριμένα, η αντίδραση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο ήταν σφοδρή και υπήρξε
αντιπαράθεση σε υψηλούς τόνους με τους επικεφαλής Περιφέρειας και Αντιπεριφέρειας.
Ο κ. Σπυρίδων αντέκρουσε τα επιχειρήματα των κ.κ. Κατσικάρη και Σγουρού, οι οποίοι με βασικό “όπλο” την πίεση της προθεσμίας της 10ης Ιουνίου ήθελαν να κλείσουν το θέμα και τους ζήτησε σε όλους τους τόνους να δοθεί αναβολή.
Η ομιλία του κ. Σπυρίδων αποτελεί παράδειγμα για το πως οι άνθρωποι της αυτοδιοίκησης πρέπει να χειρίζονται τα θέματα των τοπικών κοινωνιών.
Απευθυνόμενος στα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής ο πρ. Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και υποψήφιος Βουλευτής Α' Πειραιά , είπε τα εξής:
“Είναι ένα θέμα που αφορά τις τοπικές κοινωνίες. Θα έλεγα αποκλειστικό των τοπικών κοινωνιών.
Που μπαίνει η μονή ταρίφα, που μπαίνει διπλή ταρίφα, ποιές είναι οι έδρες, είναι ένα μεγάλο ζήτημα για τον κάθε Δήμο.
Κι ερχόμαστε εδώ, εν αγνοία των επαγγελματιών Ταξί, εν αγνοία των Δήμων και καθορίζουμε εμείς την έδρα. Προτείνω να γίνει αναβολή, να έχουμε τις απόψεις των Δήμων και να προχωρήσουμε.
Αυτό είναι το σωστό. Δεν μπορείς να πεις στο Δήμο της Αίγινας σου κάνω τις έδρες όπου θέλω ή στο Δήμο της Τροιζήνας. Να έρθουν οι απόψεις των Δήμων, οι οποίοι θα μιλήσουν με τους επαγγελματίες και να προχωρήσουμε να ρυθμίσουμε τις έδρες.
Θα ξεσηκωθεί μια θύελλα, γιατί ακριβώς δεν λάβαμε υπ' όψιν κανέναν από αυτούς, κανείς δεν ξέρει τίποτα. Έχουμε μια εισήγηση ενός τεχνικού διευθυντή και την υιοθέτηση από την Αντιπεριφέρεια. Δεν το αντιλαμβάνομαι γιατί να γίνει αυτό;”
Η παράταξη του κ. Σπυρίδων καταψήφισε την εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη κ. Κατσικάρη και τώρα απομένει να δούμε τι θα πει στην κοινωνία της Αίγινας ο κ. Δήμαρχοςγια την εξέλιξη του θέματος.
Πάντως ο αναβρασμός και η απόλυτα δικαιολογημένη αγανάκτηση των ιδιοκτητών και οδηγών ΤΑΞΙ του νησιού, αναμένεται να μεταφερθεί στο Δήμο της Αίγινας αλλά και σε επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.
Η “νέα φωνή” στέκεται αρωγός της προσπάθειας των επαγγελματιών ΤΑΞΙ να επιβιώσουν και να ζήσουν με αξιοπρέπεια τις οικογένειες τους, σε μια εποχή που η κρίση έχει κτυπήσει την πόρτα όλων. 


http://www.neafwni.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...