Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

BINTEO – Τσίπρας: Ο Βενιζέλος να πει ποιοι επέβαλαν τους νόμους του μνημονίου

Να «κατονομάσει ποια ήταν αυτά τα επιχειρηματικά και εργοδοτικά συμφέροντα που επέβαλαν στην τρόικα αυτούς τους νόμους που σήμερα μειώνουν το εισόδημα των εργαζόμενων στον ιδιωτικό τομέα από 25 έως 50%» κάλεσε ο
πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας τον Ευάγγελο Βενιζέλο, αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον υπηρεσιακό υπουργό Εργασίας Αντ. Ρουπακιώτη.
Ο κ. Τσίπρας συνέχισε λέγοντας: «Να τα κατονομάσει να τα μάθουμε κι εμείς. Μήπως είναι αυτοί που όλο αυτό το διάστημα συνεχίζουν να βυσσοδομούν με λύσσα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και της προσπάθειάς μας να ανατρέψουμε το μνημόνιο και τους αντικοινωνικούς, αντεργατικούς αυτούς νόμους;». Επίσης, κατηγόρησε τον κ. Βενιζέλο για «περισσή αλαζονεία», καθώς όπως είπε «λέει ότι, παρά το 13% που έχει, μιλάει εξ ονόματος όλου του ελληνικού λαού».
Ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε εξάλλου πως «έχουμε επανειλημμένα επισημάνει ότι το πρώτο μνημόνιο έγινε για να εξυπηρετηθούν οι δανειστές μας, το δεύτερο μνημόνιο έγινε για να εξυπηρετηθούν συγκεκριμένα οικονομικά, επιχειρηματικά και εργοδοτικά συμφέροντα στη χώρα» και επεσήμανε ότι «πρόθεσή μας είναι να καταργήσουμε όλους τους νόμους του μνημονίου που καταργούν εργασιακά δικαιώματα , συλλογικές συμβάσεις εργασίας, όλους τους νόμους εκείνους που φτωχοποιούν τον ελληνικό λαό, που κόβουν μισθούς και συντάξεις και αυτή την υπόσχεσή μας θα την κάνουμε πράξη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...