Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Την Κυριακή κρίνονται όλα……

image10 Την Κυριακή κρίνονται όλα……
Γράφει ο Αλέξανδρος Πιστοφίδης
«Θα υπάρξουν συνέπειες εάν η νέα κυβέρνηση δεν σεβαστεί το μνημόνιο». Σόιμπλε
Την Κυριακή κρίνονται πολύ περισσότερα και σημαντικότερα από το ευρώ και τη συμμετοχή μας σε μια ταξική ένωση ανώτερων και κατώτερων λαών.
Την Κυριακή κρίνεται το αν είμαστε σε θέση να αντέξουμε στις εκβιαστικές πιέσεις των ξένων κατακτητών μας και τω……
ν ντόπιων συνεργατών τους.
Την Κυριακή κρίνεται αν επιθυμούμε να κατευθύνουμε εμείς οι ίδιοι το πεπρωμένο του λαού μας ή δεν το επιθυμούμε.
Την Κυριακή κρίνεται αν επιθυμούμε σαν λαός να διατηρήσουμε την τιμή, την αξιοπρέπεια και την υπερηφάνεια μας ή δεν το επιθυμούμε.
Την Κυριακή κρίνεται η καθαρή θέληση προς την δίχως όρους αυτουπευθυνότητα στο αν επιθυμούμε να δηλώσουμε την πίστη μας στο να παραμείνουμε ένας ισότιμος λαός δίπλα σε άλλους με έναν αξιοπρεπή τρόπο, ως ελεύθερες οντότητες, ή δεν το επιθυμούμε.
Την Κυριακή κρίνεται αν θέλουμε να διατηρήσουμε το μεγαλείο και το δικαίωμα να λέμε ότι είμαστε αληθινοί κληρονόμοι εκείνων που ύμνησαν όσο κανείς άλλος λαός την ελευθερία και την ανοχή προς τους άλλους, τους ξένους και τους διαφορετικούς.
Την Κυριακή οφείλουμε να αποδείξουμε στον εαυτό μας και στους άλλους τη ρήση των προγόνων μας «όποιος αγαπά την καλοπέρασή του περισσότερο από την ελευθερία του, το μόνο που του αξίζει, είναι να είναι δούλος».
Την Κυριακή οφείλουμε να επιλέξουμε το μέλλον μας ως ένας υπερήφανος και αξιοπρεπής λαός, στέλνοντας στο σκουπιδότοπο της ιστορίας εκείνους που δίχως αιδώ κονιορτοποίησαν τη ζωή μας και ενεχυρίασαν το μέλλον των παιδιών μας σε αδίστακτους ξένους δυνάστες. 
kafeneio-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...