Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Πάτρα - Σκότωσαν τον 30χρονο γιατί...τους γάβγισαν τα σκυλιά του!

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 17χρονος Αφγανός που σκότωσε για ασήμαντο αφορμή τον 29χρονο Θανάση Λαζανά. Πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί στον ανακριτή την Τετάρτη.  
Αιτία της δολοφονίας είναι η παρεξήγηση που προκλήθηκε όταν οι τρεις
αλλοδαποί που λίγο νωρίτερα είχαν προμηθευτεί από κατάστημα της περιοχής καφέδες πέρασαν έξω από το σπίτι του 29χρονου - ο οποίος είχε μόλις επιστρέψει από κατάστημα αναψυχής της περιοχής και καθόταν στην αυλή - με προορισμό τον άτυπο καταυλισμό που έχει στηθεί στο πρώην εργοστάσιο της Π-Π.

Οι αλλοδαποί φέρονται να ζήτησαν εξηγήσεις από τον 29χρονο γιατί τα σκυλιά του επιχείρησαν να επιτεθούν σε έναν από αυτούς ενώ σύμφωνα με μια άλλη εκδοχή οι δράστες τους πέταξαν πέτρες.

Ακολούθησε λεκτική αντιπαράθεση, με τον 29χρονο να τους ακολουθεί, με αποτέλεσμα σε μικρή απόσταση από το σπίτι του και στο ύψος των σιδηροδρομικών γραμμών να δεχθεί την επίθεση.

Σύμφωνα με το διευθυντή Ασφαλείας Πατρών Αριστείδη Ανδρικόπουλο, όπως τόνισε στη διάρκεια συνέντευξης, το θύμα δέχθηκε συνολικά έξι μαχαιριές εκ των οποίο οι δύο στην θωρακική χώρα και οι υπόλοιπες στα χέρια.

Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο τα κτυπήματα να προήλθαν όχι από ένα αλλά από δύο, ίσως και τρία μαχαίρια.

Ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι οι δύο από τους δράστες είχαν συλληφθεί πριν από λίγο καιρό. Ο 17χρονος στις 11 Μαρτίου του 2012 και ο 18χρονος στις 4 Απριλίου γιατί δεν είχαν ταξιδιωτικά έγγραφα και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Επιχείρησαν να "μπουκάρουν" στην Π-Π οι κάτοικοι των Ιτεών

Δεκάδες κάτοικοι της περιοχής των Ιτεών στην Πάτρα έχουν συγκεντρωθεί στα γραφεία του εκπολιτιστικού συλλόγου διαμαρτυρόμενοι για όσα συμβαίνουν στον οικισμό τους, με αποκορύφωμα την δολοφονία του 29χρονου Θαν. Λαζανά.Μερίδα των κατοίκων απαιτεί να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους, ενώ υπάρχουν σκέψεις για αποκλεισμό της αστυνομικής διεύθυνσης και έφοδο στο εργοστάσιο της Πειραικής Πατραικής όπου στεγάζονται δεκάδες λαθρομετανάστες.
Γύρω στις 20.30 κάτοικοι έφθασαν στο ύψος της Πειραϊκής Πατραϊκής όπου διαμένουν Αφγανοί, επιχείρησαν να εισέλθουν, τους απέτρεψαν τα ΜΑΤ χωρίς χρήση δακρυγόνων και αυτή την ώρα έχουν αποκλείσει την Ακτή Δυμαίων.
Διακριτική είναι η παρουσία της Αστυνομίας, καθώς πέραν της οργής των κατοίκων εκφράζονται φόβοι και για πιθανή εμφάνιση μελών της Χρυσής Αυγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...