Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ: Κομφούζιο και ταλαιπωρία απο τη στάση οδηγών ΤΑΧΙ - ΦΩΤΟΣ..!

Σε τετράωρη στάση εργασίας, κατήλθαν οι οδηγοί ΤΑΧΙ,απο τις 6.30 το πρωί, στη διάρκεια της οποίας έκλεισαν οδικές αρτηρίες στην πρωτεύουσα, προκαλώντας
κυκλοφοριακό κομφούζιο.
Παρά την αρχική εξαγγελεία σύμφωνα με την οποία θα έκλειναν τον κυκλικό κόμβο στο Προεδρικό,τον κυκλικό κόμβο στη Λεωφόρο
Αρχαγγέλου, παρά το Sigma, την οδική αρτηρία παρά τα φώτα του Κύκκου και τη Λεωφόρο Αθαλάσσας, σε ένδειξη καλής θέλησης οι οδηγοί ΤΑΧΙ αποφάσισαν να αποκόψουν τα φώτα τροχαίας Κύκκου στο Μετόχι και τη συμβολή των Λεωφόρων Στροβόλου και Αθαλάσσας.
Αχρείαστη χαρακτήρισε τη στάση εργασίας ο Υπουργός Συγκοινωνιών. Ο Μάριος Δημητριάδης επισήμανε ότι τα προβλήματα επιλύονται με διάλογο και όχι με δυναμικές κινητοποιήσεις, οι οποίες προκαλούν ταλαιπωρία στους πολίτες.
Δημητριάδης: «Δεν είναι λύση να ταλαιπωρείται ο κόσμος»

Οι απεργίες δεν είναι ο είναι ο σωστός  τρόπος να διεκδικούν τα αιτήματα τους οι οδηγοί ταξί, δήλωσε μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου ο υπουργός Συγκοινωνιών Μάριος Δημητριάδης.

Tόνισε ότι το τελευταίο 24ωρο είχε συναντηθεί με εκπροσώπους των οδηγών ταξί, προσθέτοντας ότι συζητήθηκαν ευρύτερα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και δρομολογήθηκαν λύσεις για πάταξη της παρανομίας. «Δεν είναι λύση να ταλαιπωρείται ο κόσμος σε αυτές τις δύσκολες εποχές», πρόσθεσε ο κ. Δημητριάδης.
Ερωτηθείς για τις λύσεις που δρομολογούνται για το θέμα των ταξί είπε ότι «αυτές έχουν να κάνουν τόσο με την πάταξη της παρανομίας όσο και με τη δρομολόγηση κάποιου καινούργιου συστήματος διαχείρισης των αδειών ταξί που θα είναι πιο αποτελεσματικό για αυτό τον τομέα».
Name
Aπολογούνται για την ταλαιπωρία
Ο Πρόεδρος της Παγκύπριας Ομοσπονδίας οδηγών αστικών ΤΑΧΙ, Ντίνος Κωνσταντίνου, ζήτησε συγνώμη για την ταλαιπωρία των πολιτών, εξήγησε, όμως, ότι ήταν το ύστατο μέτρο, στο οποίο μπορούσαν να προχωρήσουν οι ιδιοκτήτες.   
Name
Ο κλάδος, τόνισε, βρίσκεται σε απόγνωση, καθώς παρά τις επανειλημμένες συσκέψεις με τους αρμοδίους για τα χρόνια προβλήματα, που αντιμετωπίζει ο κλάδος, δεν υπήρξε ανταπόκριση και δεν κατέστη δυνατό να δοθούν λύσεις.
Name
Στάση εργασίας στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου
Στάση εργασίας πραγματοποίησαν οι οδηγοί ΤΑΧΙ στα δύο διεθνή αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου, καθώς και σε κεντρικά σημεία στις πόλεις.
Σύμφωνα με το Διευθυντή Τροχαίας Αρχηγείου, Γιαννάκη Χαραλάμπους, ισχυρή δύναμη της τροχαίας βρέθηκε απο νωρίς το πρωί στις συμβολές των δρόμων από την είσοδο της Λευκωσίας και βοηθούσαν στην διοχέτευση της τροχαίας κίνησης.
Name
Στη Λεμεσό, την Πάφο και τη Λάρνακα
Στις άλλες πόλεις έγιναν εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στο παλιό λιμάνι Λεμεσού το οποίο αποκόπηκε απο τις 08.00, στον κυκλοφοριακό κόμβο του λιμανιού της Πάφου και στο αεροδρόμιο Λάρνακας, το οποίο, ωστόσο, δεν αποκόπηκε. 
Στην Πάφο, οι οδηγοί ταξί, έκλεισαν το δρόμο παρά το εμπορικό κέντρο Avenue ενώ στη Λάρνακα έκλεισε ο δρόμος των Φοινικούδων.
Name
Υπόμνημα οδηγών ταξί στα Υπουργεία Συγκοινωνιών και Οικονομικών
Στο πλαίσιο της στάσης εργασίας, οδηγοί ΤΑΧΙ συγκεντρώθηκαν στη Λευκωσία έξω από τα υπουργεία Συγκοινωνιών και Οικονομικών, όπου αντιπροσωπεία τους επέδωσε υπόμνημα μα τα αιτήματά τους, στους Υπουργούς.
Name
Name
Η Παγκύπρια Συντονιστική Ένωση ΤΑΧΙ κάνει λόγο για χρόνια προβλήματα, στα οποία η Βουλή δε δίνει λύσεις. Οι οδηγοί ΤΑΧΙ ζητούν, μεταξύ άλλων, αφορολόγητο πετρέλαιο και να επανέλθουν τα τέλη κυκλοφορίας στο αρχικό τους κόστος.
Name


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:


-

ΠΗΓΗ: http://www.sigmalive.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...