Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ: Κύπρος: Προώθηση λύσεων σε ορισμένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των επαγγελματιών οδηγών ταξί, ανακοίνωσε ο Υπουργός Συγκοινωνιών..!

Ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων κ. Μάριος Δημητριάδης ενημέρωσε σήμερα τον Πρόεδρο και μέλη της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Συγκοινωνιών και Έργων για τις
προσπάθειες που καταβάλει το Yπουργείο για επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι οδηγοί αστικών ταξί.

Σε δηλώσεις του μετά το πέρας της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Yπουργείο Συγκοινωνιών, ο κ. Δημητριάδης ανέφερε ότι για αρκετά από τα αιτήματα των οδηγών έχουν ήδη δρομολογηθεί λύσεις. Σημείωσε, ωστόσο, ότι σε κάποια ζητήματα υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. Στόχος του Υπουργείου, πρόσθεσε ο κ. Υπουργός, είναι να δώσει μια συνολική λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος.

Τόνισε, παράλληλα, ότι σε διαβούλευση με τους οδηγούς αστικών ταξί εξετάζεται υιοθέτηση ενός νέου συστήματος διαχείρισης των αδειών αστικών ταξί. Σύμφωνα με το νέο σύστημα, οι άδειες για αστικά ταξί δεν θα χορηγούνται δωρεάν. Το Υπουργείο είναι επίσης έτοιμο να συζητήσει με τον κλάδο το θέμα των αδειών κυκλοφορίας σε συνεννόηση με το Υπουργείο Οικονομικών, ανέφερε ο Υπουργός.

Αναφορικά με τις πιάτσες, ο κ. Δημητριάδης είπε ότι το Υπουργείο έχει πράξει όσα του ζητήθηκαν για την οριοθέτησή τους σε όλες τις επαρχίες.

Επισήμανε, τέλος, ότι έχουν δρομολογηθεί λύσεις και για επί μέρους ζητήματα, όπως ο καθορισμός ενός σωστού συστήματος για μεταφορά επιβατών από χώρους όπως τα αεροδρόμια.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:


ΠΗΓΗ: http://xanthi-eurotaxi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...