Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Πάτρα: Ξανθιά ήθελε «ζουζουνιές» σε ταξί, αλλά αποδείχθηκε πως ήταν…!

Σάλος στην Πάτρα από περιστατικό με ξανθιά σε ταξίπου όμως αποδείχτηκε «εναλλακτική» .
Σκηνές που θα ζήλευε ακόμα και ο πιο
ευφάνταστος σκηνοθέτης ταινιών ανάλογου περιεχομένου, εκτυλίχθηκαν μέσα σε ταξί, το οποίο βρισκόταν καθοδόν από την περιοχή της Χαλανδρίτσας προς την Πάτρα.
Όλα ξεκίνησαν, όταν ο οδηγός πήρε κούρσα με προορισμό την Πάτρα μια ψηλή ξανθιά γυναίκα με έντονο βάψιμο και προκλητικό ντύσιμο, η οποία είχε πρόβλημα έκφρασης.
Ο οδηγός αμέσως διαπίστωσε πως κάτι δεν πήγαινε καλά με την πελάτισσα και το πραγματικό της φύλο, γεγονός που επαλήθευσε φτάνοντας στο ύψος της διασταύρωσης του Κουρλαμπά, όταν η «έντονη»ξανθιά, αποκάλυψε πως είναι.. ξανθός σε «λανθάνουσα κατάσταση» .
Τα δύσκολα για τον οδηγό του ταξί ήρθαν όταν άρχισε να δέχεται την επίθεση της γυναίκας-αράχνης, την οποία χρειάστηκε να αποκρούσει αρκετές φορές, αλλά αυτό δεν πτόησε την «πελάτισσα» . Η εναλλακτική ξανθιά προσπάθησε μάλιστα να κεντρίσει το ενδιαφέρον βγάζοντας μέσα στο ταξί τη μίνι φούστα που φορούσε.
Πριν καλά-καλά συνέλθει ο οδηγός από αυτό που συνέβαινε στο πίσω κάθισμα του ταξί, ήρθε και άλλο ένα «εγκεφαλικό», όταν έκπληκτος είδε από τον καθρέφτη, τον ντυμένο γυναίκα άντρα, να επιδίδεται σε πράξεις αυτοϊκανοποίησης.
Η επόμενη στάση του ταξί περιελάμβανε το πέταγμα της πελάτισσας έξω από αυτό, με τους διερχόμενους οδηγούς να μην πιστεύουν σε αυτό που έβλεπαν, καθώς η «αποβίβαση» της έγινε με κάποια «αξεσουάρ» της ενδυμασίας της να λείπουν.
Εκ των υστέρων, έγινε γνωστό πως ο πρωταγωνιστής του επεισοδίου είναι γνωστός στην περιοχή της Χαλανδρίτσας για τις μεταμορφώσεις του σε γυναίκα και τις προκλητικές εμφανίσεις. Ο ταξιτζής πάντως σίγουρα θα θυμάται πολύ καλά αυτή την εμπειρία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...