Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

ΕΚΛΕΙΝΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΕΣΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ, Βάφτιζε ιδιωτικά αυτοκίνητα σε «ταξί» και έκανε μεταφορές..!

Εταιρία μεταφοράς επιβατών με ιδιωτικά αυτοκίνητα είχε συστήσει 35χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία. Ο κατηγορούμενος, οποίος εργάζεται σε
διαδικτυακή εταιρεία παροχής υπηρεσιών ταξί, είχε δημιουργήσει μάλιστα ιστοσελίδα στο διαδίκτυο, μέσω της οποίας έκλεινε τους πελάτες τους οποίους μετέφερε με τα ιδιωτικά αυτοκίνητα.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, αφορά υπόθεση πρόκλησης τέλεσης πλημμελήματος και ηθική αυτουργία σε παραβάσεις που σχετίζονται με τις επιβατικές μεταφορές με κόμιστρο, ενώ εξετάζεται περαιτέρω η συμμετοχή - εμπλοκή και άλλων ατόμων στην υπόθεση.
Η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε έπειτα από καταγγελίες ιδιοκτητών ταξί, σύμφωνα με τις οποίες σε ιστοσελίδα του διαδικτύου, προσφέρονταν παράνομες υπηρεσίες «ταξί» και μεταφοράς πρόσωπων από επιβατικά οχήματα ιδιωτικής χρήσης, με κόμιστρο.
Ενημερώθηκε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και παραγγέλθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, ενώ υπήρξε συνεργασία με την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων.

Στο πλαίσιο της έρευνας και ψηφιακής ανάλυσης των στοιχείων και δεδομένων, προέκυψε ότι η επίμαχη ιστοσελίδα έχει κατοχυρωθεί σε στοιχεία 28χρονης ημεδαπής.
Ακολούθησε έρευνα χθες το πρωί, στην οικία της στο Χολαργό, όπου διέμενε μαζί με τον 35χρονο, κατά την οποία διαπιστώθηκε ότι ο άντρας εργάζεται σε διαδικτυακή εταιρεία παροχής υπηρεσιών ταξί, ήταν ο διαχειριστής της ιστοσελίδας και είχε κατοχυρώσει το επίμαχο όνομα του ιστοχώρου, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία ταυτότητας της συγκατοίκου του, με τη δική της συναίνεση.

ΠΗΓΗ: http://www.ethnos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...