Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Έκτακτο δελτίο καιρού: Μέχρι πότε θα συνεχιστεί η κακοκαιρία..!

Έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Σύμφωνα με αυτό οι βροχές και οι καταιγίδες
που ήδη από το βράδυ της Κυριακής πλήττουν πολλές περιοχές της χώρας θα συνεχιστούν μέχρι το βράδυ της Τρίτης.
Η κακοκαιρία, που το πρωί έπληξε και την Αττική, θα συνεχιστεί κατά διαστήματα έως το βράδυ σε Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική και Νότια Πελοπόννησο ενώ είναι πιθανό να επηρεάσει πρόσκαιρα και την Ανατολική Θεσσαλία.
Προσοχή μέχρι το βράδυ της Τρίτης θα πρέπει να επιδείξουν οι κάτοικοι και οι αρχές σε Κεντρική - Ανατολική Μακεδονία, Θράκη και νησιά του Βόρειου Αιγαίου όπου οι βροχές και οι καταιγίδες θα είναι κατά τόπους ισχυρές.
Ακόμα, όλη τη μέρα θα βρέχει με αμείωτη ένταση για τουλάχιστον άλλες 36 ώρες στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα
Ο καιρός μέχρι την Κυριακή
Σύμφωνα με την Ε.Μ.Υ. ο καιρός θα είναι βροχερός μέχρι και την Παρασκευή ενώ δεν θα λείψουν και οι ασθενείς χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά.
Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα βελτιωθεί και μάλιστα η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει μικρή άνοδο την Κυριακή.
Τετάρτη 10-12
Καιρός: στα βορειοδυτικά λίγες νεφώσεις που από το βράδυ θα αυξηθούν. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές και κυρίως στα νότια σποραδικές καταιγίδες. Ασθενείς χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά.
Άνεμοι: στα δυτικά και νότια από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και στις υπόλοιπες περιοχές από βόρειες διευθύνσεις με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.
Πέμπτη 11-12
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στα νότια και ανατολικά σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ στα βορειοδυτικά. Ασθενείς χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ορεινά.
Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 και στα νοτιοανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Σταδιακά από το απόγευμα στα δυτικα και βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.
Παρασκευή 12-12
Καιρός: στα βορειοδυτικά λίγες νεφώσεις. Στα υπόλοιπα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Ασθενείς χιονοπτώσεις τις πρωινές ώρες στα βόρεια ορεινά. Σταδιακά και από τα βόρεια τα φαινόμενα θα ασθενήσουν.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ. Από το απόγευμα στα δυτικά γρήγορα θα ασθενήσουν.
Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά.
Σάββατο 13-12
Καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά και νότια τις πρωινές ώρες όπου θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά βόρειοι 4 με 6 και στο νότιο Αιγαίο πρόσκαιρα 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.
Κυριακή 14-12
Καιρός: αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και στα υπόλοιπα από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...