Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Το πρώτο αυτοκαθαριζόμενο αυτοκίνητο από τη NISSAN..!

Δοκιμές πάνω σε μία τεχνολογία βαφής που απωθεί τη λάσπη, τη βροχή και την απλή καθημερινή βρωμιά έχει ξεκινήσει η Nissan.

H εταιρεία έχει χρησιμοποιήσει το ειδικά

σχεδιασμένο χρώμα, που απωθεί το νερό και τα έλαια, σε ένα Nissan NOTE, το οποίο αποτελεί στην ουσία ένα «αυτοκαθαριζόμενο» όχημα – το πρώτο του είδους του στον κόσμο, σύμφωνα με τη Nissan.

Για να εκτιμηθεί από πλευράς εμπορικής εκμετάλλευσης η αποτελεσματικότητα της συγκεκριμένης τεχνολογίας το αυτοκίνητο θα αξιολογηθεί από μηχανικούς του Nissan Technical Centre Europe μέσα στους επόμενους μήνες.

Η τεχνολογία Ultra-Ever Dry δημιουργεί ένα προστατευτικό στρώμα αέρα μεταξύ του χρώματος και του περιβάλλοντος, το οποίο απωθεί τόσο το νερό όσο και άλλες ουσίες που θα μπορούσαν να βρωμίσουν την επιφάνεια του αυτοκινήτου. Επίσης, η Nissan έχει εγκαταστήσει στο όχημα μία τεχνολογία αυτοκαθαρισμού στην κάμερα οπισθοπορείας του.

Η καινοτομία στη κάμερα, όπως επισημαίνει η εταιρεία, έγκειται στο σύστημα πλύσης και στεγνώματος: εκτός από την εκτόξευση νερού και καθαριστικού υγρού στον φακό της, υπάρχει σύστημα για το στέγνωμά της με πεπιεσμένο αέρα, παρέχοντας καθαρή εικόνα.

ΠΗΓΗ: http://www.trolleatzis.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...