Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Ο επανακαθορισμός της πιάτσας των ΤΑΧΙ στον χωροθετημένο σταθμό του Μετρό (Αγ.Μαρίνα) εξετάζεται από την πλευρά του ΟΑΣΑ..!

Την Τετάρτη 2/4/2014 στο Δημαρχείο Αιγάλεω, πραγματοποιήθηκε συνάντηση παρουσία του Δημάρχου Αιγάλεω Χρήστου Καρδαρά, του εκπροσώπου του ΟΑΣΑ κ. Νικ. Παπαδόπουλου
, του εκπροσώπου του Συνδικάτου των ΤΑΧΙ κ. Ι. Τερζή, του εντεταλμένου Συμβούλου Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Χ. Ξεζωνάκη καθώς και υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου με αντικείμενο τις κυκλοφοριακές συνθήκες που διαμορφώνονται στον Δήμο λόγω της λειτουργίας του νέου σταθμού του Μετρό και τις λεωφορειακές γραμμές που καλύπτουν την περιοχή του Άνω Λιούμη.

Κατά την συζήτηση ο Δήμαρχος Χρήστος Καρδαράς ζήτησε την επαναφορά της λεωφορειακής γραμμής 811 στην παλιά της διαδρομή ώστε να εξυπηρετούνται οι κάτοικοι του Λιούμη στη κίνηση τους προς το κέντρο του Αιγάλεω αλλά και όλοι οι Αιγαλεώτες που θέλουν να μεταβούν στο Χαϊδάρι.

Από την πλευρά του ΟΑΣΑ αποσαφηνίστηκε ότι ποτέ και καθοιονδήποτε τρόπο δεν υπήρξε συναίνεση του Δημάρχου Αιγάλεω για την αλλαγή της διαδρομής της λεωφορειακής γραμμής 811. Επίσης, εξετάζεται από την πλευρά του ΟΑΣΑ ο επανακαθορισμός της πιάτσας των ΤΑΧΙ στον χωροθετημένο σταθμό του Μετρό (Αγ.Μαρίνα).

Τέλος, ετέθη το αίτημα από την πλευρά του Δήμου της επέκτασης της λεωφορειακής γραμμής 829 (Σταθμός Μετρό Αιγάλεω- ΤΕΙ Αθήνας) με η αφετηρία της να χωροθετηθεί επί της Πλατείας Παπάγου ώστε να εξυπηρετούνται τόσο οι κάτοικοι του Άνω Λιούμη στη κίνηση τους προς το κέντρο του Αιγάλεω, όσο και οι σπουδαστές του ΤΕΙ Αθήνας κατά την ίδια διαδρομή.

ΠΗΓΗ: http://xanthi-eurotaxi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...