Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

BINTEO:Διαμαρτυρία οδηγών ταξί στην Κύπρο - Την Τετάρτη θα συναντηθούν με τον υπουργό Οικονομικών..!

Οι οδηγοί ταξί στην Κύπρο διαμαρτυρήθηκαν για τη δραματική συρρίκνωση των εισοδημάτων του κλάδου λόγω της οικονομικής κρίσης, των παράνομων ταξί και λόγω της αύξησης του
κόστους κατοχής ενός ταξί.

Στη Λευκωσία η διαμαρτυρία ξεκίνησε γύρω στις 7:00 με συγκέντρωση στο πάρκινγκ του ΓΣΠ και στη συνέχεια με πορεία των οχημάτων ταξί κατευθύνθηκαν προς το Υπουργείο Οικονομικών όπου ζήτησαν να δουν τον Χάρη Γεωργιάδη.




Την Τετάρτη θα συναντηθούν με τον Υπουργό Οικονομικών

Οι δρόμοι πλησίον του υπουργείου Οικονομικών είχαν αποκοπεί από νωρίς αφού το αίτημα των οδηγών ταξί να έχουν συνάντηση σήμερα με τον Υπουργό Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη δεν ικανοποιήθηκε. Στη συνέχεια πήραν διαβεβαιώσεις ότι θα δεχθεί αντιπροσωπεία τους την Τετάρτη στις 4 το απόγευμα για συζήτηση των αιτημάτων των οδηγών ταξί.

Ανάλογες διαμαρτυρίες πραγματοποιήθηκαν σε Λεμεσό και Πάφο.

Πάφος: Από το Διεθνές Αερολιμένα Πάφου ξεκίνησε η διαμαρτυρία οδηγών ταξί στην Πάφο στο πλαίσιο της δίωρης προειδοποιητικής στάσης εργασίας για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος.




Οι οδηγοί με τα ταξί τους πορεύτηκαν προς το κέντρο της πόλης και κατευθύνθηκαν στο Δημοτικό Μέγαρο όπου και πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Δήμαρχο Πάφου Σάββα Βέργα. Έκαναν γνωστά στο δήμαρχο διάφορα από τα αιτήματα του κλάδου όπως την απόσυρση των αδειών ειδικής χρήσης αστικών ταξί και την εισαγωγή του θεσμού του χρωματισμένου πετρελαίου. Από το δήμαρχο ζήτησαν τη δημιουργία νέων χώρων στάθμευσης (πιάτσες) για ταξί.

ΠΗΓΗ: http://xanthi-eurotaxi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...