Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Ένας χρόνος “ΤΑΞΙ Ποσειδών Λαύριο”..!

Ολοκληρώνεται ένας χρόνος λειτουργίας της εταιρίας – συνεταιρισμού – ομάδας Ταξί Ποσειδών, η προσπάθεια από όλα τα μέλη υπήρξε μεγάλη, οι ώρες αναμονής κα
ι παροχής υπηρεσίας ατελείωτες, τα μέλη που απαρτίζουν τον Ποσειδώνα συνεπέστατα στο ραντεβού τους καθώς ο μέσος όρος εξυπηρέτησης σε 24ώρη βάση του επιβατικού κοινού, ήταν τα 10 λεπτά της ώρας ολόκληρο το έτος
Σε λίγες μέρες θα είμαστε σε θέση να παρέχουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη δράση μας, υπάρχει πλάνο για εμπλουτισμό των παρεχόμενων υπηρεσιών και επίσης θέληση για περαιτέρω ανάπτυξη σε ότι αφορά το αντικείμενό μας. Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να έχουμε ένα νέο συμπολίτη μας, μέλος της ομάδας μας, ο οποίος εντάχθηκε σε εμάς με το ταξί του και από την επομένη είχε εργασία καθότι ο Ποσειδώνας εξασφάλιζε για εκείνον όπως και για τους υπολοίπους, αντικείμενο εργασίας !
Ένας χρόνος επιτυχημένος συμπληρώνεται την 1η Απριλίου για το ταξί Ποσειδών ύστερα από την πολλή μεγάλη προσπάθεια των μελών του και το μήνυμα που βγαίνει από όλο αυτό το εγχείρημα, είναι ενωτικό, συλλογικό και δημιουργεί πέρα από επαγγελματικές συνεργασίες, αισθήματα αλληλεγγύης και αλληλοπροσφοράς.
Όλα τα μέλη του Ποσειδώνα ευχαριστούν το επιβατικό κοινό που προτιμά αυτήν “κίνηση” και την διάθεση κάποιων ελευθέρων επαγγελματιών να τολμήσουν τη συλλογικότητα, την οργάνωση, το νεωτερισμό. Ο Ποσειδώνας είναι το επόμενο βήμα για το ταξί στην περιοχή μας.
Εκείνο που μπορεί ο Ποσειδώνας να επιδείξει πέραν τις όποιες παροχές υπηρεσιών, είναι το πνεύμα που χρειάζεται να αποκτήσει η κοινωνία ολόκληρη απέναντι σε ένα συγκεκριμένο πρόβλημα. Δεν υπάρχουν ούτε μνημονιακοί και αντιμνημονιακοί, ούτε καλοί και κακοί, ούτε μάγοι και νεράιδες, είμαστε εμείς στο σύνολο και η δεινή κατάσταση που περιήλθαμε μέσα από λανθασμένες επιλογές. Εμείς στον Ποσειδώνα, σε ότι έχει να κάνει με το έργο μας, όταν μας παρουσιάζεται πρόβλημα βλέπουμε πρόκληση για λύση, όταν υπάρχει ανατροπή στις προβλέψεις μας βλέπουμε την τροφή για σκέψη !
Όταν συνειδητοποιήσουμε σαν κοινωνία τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε και το ποιος είναι ο πραγματικός “εχθρός” , τότε θα είμαστε και σε θέση να προσεγγίσουμε τη λύση με καταλληλότερο τρόπο!
Χρόνια πολλά σε όλους και πάλι και Ευχαριστούμε για την στήριξή σας

21485 κλήσεις , 11 άτομα , άπειρες ώρες , χρόνια μας πολλά και εις ανώτερα !
Αλεξίου Θοδωρής – Ανδρέου Αντώνης – Ανδρικόπουλος Γιώργος – Βαμβούνης Νίκος – Κωνσταντίνου Βαλάντης -Μιχαλόπουλος Θανάσης – Ντούνας Ηλίας – Παντελάκος Τάσος – Παπακωνσταντίνου Αντώνης – Πορταράκης Δημήτρης – Φλυτζάνης Γιώργος !!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...