Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 15 Απριλίου 2014

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΑΞΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ - ΜΕΛΗ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.Ι.Α.Τ.Α. (ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 14-4-14)..!

ΠΡΟΣ: ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ - ΜΕΛΗ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.Ι.Α.Τ.Α.

Ναύπακτος 14-4-14

ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ



Λάβαμε πριν λίγες ημέρες, το με αριθμό πρωτοκ. 846 Ενημερωτικό Δελτίο της Ομοσπονδίας μας. Κατηφείς από τα κεσάτια της αναδουλειάς και απορημένοι απο τους ανέξοδους βερμπαλισμούς του γράφοντος, παίρνουμε θέση:

Στα πόσα μέτρα λογίζεται το ύψος των περιστάσεων που στέκεται η διοίκηση της Ομοσπονδίας μας, το αποδεικνύει περίτρανα η παροιμιώδης φράση του λαού μας: "Ή στραβός είναι ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε!".

Αποτελεσματικά - γράφει - αντιμετώπισε όλα τα δύσκολα ζητήματα. Και δέκα γραμμές παρακάτω, στο ίδιο κείμενο, διαβάζουμε: "Όσοι διακανονισμοί κι αν ψηφίστηκαν απο την Κυβέρνηση αποδείχτηκαν άστοχοι και αναποτελεσματικοί"!! Μάλλον δεν έχει καταλήξει η διοίκηση της Ομοσπονδίας μας περί της αποτελεσματικότητος των χειρισμών της...

Ακολούθως, ζητάει η Ομοσπονδία μας να πάρουμε "ξεκάθαρη θέση" για τη στάση του κλάδου ως προς τον Ο.Α.Ε.Ε. Παραλείπει, αγνοεί, υποτιμά ή κωφεύει, να μας αναφέρει ποιά στάση προκρίνει, για τα υπόλοιπα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν το ρημαγμένο κλάδο. Να κατέβουμε, αν χρειαστεί σε απεργία μόνο για τον Ο.Α.Ε.Ε.;; Και μόνοι μας;; Δεν θα' πρεπε να συστρατευθούν σε καθολική προσπάθεια, όλες οι χιλιάδες των ασφαλισμένων στον ίδιο οργανισμό και πρώτοι οι συνάδελφοί μας (φορτηγά, λεοφωρεία); Η μόνη "μεγάλη πληγή" του κλάδου είναι αυτή; Και παρακάμπτει, όπως γράφει "τούς επαναστάτες του πληκτρολογίου". Σκόπιμα όμως δεν κάνει λόγο καθόλου, για τους νταβατζήδες των μπαλκονιών και των μικροφώνων. Ίσως επειδή οι επαναστάτες αυτοί, είναι πιο ηχηροί απο τους άλλους, του πληκτρολογίου...

Μας ζητάτε να κάνουμε Γεν. Συνέλευση, κύριοι της διοικήσεως. Μάλιστα, "...μέσα από τις προβλεπόμενες διαδικασίες...". Δεν μας θυμίζετε όμως, πότε έγινε η τελευταία Γεν. Συνέλευση της Π.Ο.Ε.Ι.Α.Τ.Α., μέσα από τις προβλεπόμενες διαδικασίες βεβαίως - βεβαίως! Για να 'χουμε κι εμείς κάτι να πούμε, στις χιλιάδες των ντροπιασμένων παλληκαριών τόσων Σωματείων, που κρατάμε τις τύχες τους στα χέρια μας... ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ!

Μιλάτε, κύριοι της Ομοσπονδίας, μάλλον άστοχα, διότι προκλητικά δεν νομίζω, περί "επικής επιτυχίας του αγώνα μας το 2011". Ήταν, μάλιστα, επική επιτυχία η εναγώνια προσπάθεια ανεύρεσης τρόπου απεμπλοκής από την καυτή άσφαλτο εκείνο το καλοκαίρι! Διότι για τον κλάδο μας, από τότε και μετά ξεκίναγε ο επικός κλονισμός, με τις Κερκόπορτες που άνοιγε ο Ν.4070/12 κι αργότερα ο Ν.4093/12 κι άλλα τέτοια... επικά κέρδη! Σίγουρα κερδίσαμε να διευρυνθεί ο κλάδος μας με "συναδέλφους" κατόχους Ι.Χ. και βαν, αλωνίζοντας ασύδοτα, αδέσποτα κι ανέλεγκτα, πλιατσικολογώντας το μεταφορικό μας έργο!!

Επική επιτυχία, λοιπόν, να καταφέρουμε να μαζευτούμε στο καβούκι μας, αισθανόμενοι πουλημένοι, σε μιά όντως μεγαλειώδη προσπάθεια, αφουγκραζόμενοι τη γκρίνια των ηλιοψημένων συναδέλφων μας κι αναρωτούμενοι μεταξύ μας ως διοικήσεις Σωματείων: Τι τους λέμε τώρα; Επική επιτυχία μας οι οφειλές ασφαλισμένων που τότε ακριβώς άρχισαν να γιγαντώνονται. Όταν άνοιξε η πόρτα στα πιράνχας του Σ.Ε.Τ.Ε. κι έκλεισε η δική μας. Με το κέρδος της "επιτυχίας μας" να μεταφράζεται σε χρέος των μισών ταξιτζήδων και οι άλλοι μισοί να ζουν παρασιτικά από συντάξεις γονέων κ.α. Τέτοιες επικές καταστάσεις...!!

Γράφετε ότι ζητήσατε από τον κ. Βρούτση (υπουργό εργασίας) τη δυνατότητα "αποπληρωμής σε 100 δόσεις του οφειλόμενου ποσού προς τον Ο.Α.Ε.Ε". Άν δεχτεί ο κ. υπουργός 400 δόσεις, έχετε την εντύπωση ότι ο κάθε φουκαράς ασφαλισμένος μας, θα μπορεί να ξεχρεώσει τη δόση του συν την εισφορά του διμήνου; Πόση δόση χρειάζεται για να καταλάβετε ότιστεγνώσαμε!!

"Να αναλάβουμε -γράφετε- τις ευθύνες μας. Και πρώτα απ' όλους οι διοικήσεις των Σωματείων". Κρίμα για τους γυαλιστερούς πομφόλυγες ..! Σ' ένα σύνολο συγκροτημένο, καταρτισμένο, αποφασισμένο, πρώτοι - πρώτοι αναλαμβάνουν την ευθύνη και το βάρος των χειρισμών οι ανώτατοι αξιωματούχοι (δηλ. στρατηγοί - ταξίαρχοι κ.λ.π), ακολουθούν οι κατώτεροι σχηματισμοί (δηλ.στην περίπτωσή μας τα Περιφερειακά), κι ακολουθούν εμπνεόμενοι και σίγουροι οι υπόλοιποι ... Με μας διασαλεύτηκε η τάξη, ως φαίνεται και προκρίνονται οι ... δεκανείς - λοχίες κ.λ.π. ... Και στο δια ταύτα: Σας πληροφορούμε, αφού αγνοείτε όσα συμβαίνουν, ότι είμαστε σε διαρκή απεργία χρόνια τώρα, από το 2010. Από τότε που αρχίσατε εσείς της Ομοσπονδίας την προσπάθεια, όπως γράφετε πάντα. Δηλαδή από τότε που αρχίσατε τις συνομιλίες με τους... κοινωνικούς εταίρους και πάσης άλλης φύσεως... κουφάλες μέχρι σήμερα. Από τότε που εσείς μιλάτε (ή λέτε ότι συζητάτε) κι αυτοί σας (μας) δείχνουν τα δόντια και τα νύχια τους τα γαμψά!! Από τότε, ένα απέραντο μελισσολόϊ ταξιτζήδων έχουν κατακλύσει τους δρόμους και τα σοκάκια. Δεν μας βλέπετε ή κοιτάτε μήπως έρχεται η ανάπτυξη;;!! Πόσος ακόμη ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ!

Παρακάτω, στο κείμενό σας ζητάτε τα Πρακτικά των Συνελεύσεων των Σωματείων με τις (χιλιάδες) υπογραφές των συμφωνούντων για απεργία. Των μη συμφωνούντων δεν μας κατατοπίζετε που να στείλουμε τις υπογραφές. Φαίνεται, αυτές έχουν άλλο δείκτη βαρύτητος...

Ως επιμύθιο, μας συμβουλεύετε "τέρμα οι λαϊκισμοί, τέρμα τα μεγάλα λόγια...". Κύριοι της διοικήσεως, τέρμα οι αστεϊσμοί, τέρμα και τα λόγια. Το Σωματείο μας κι εμείς, περήφανοι που το διοικούμε, ήμασταν και είμαστε πανέτοιμοι (και χωρίς Γεν. Συνελεύσεις) για οποιασδήποτε μορφής ορθόδοξο ή ανορθόδοξο πόλεμο. Με εμφανείς και αφανείς εχθρούς. Με οποιοδήποτε κόστος. Εμείς δεν μετράμε ψήφους. Μετράμε ψυχές (ή καρύδια...). Δηλώνουμε ΠΑΡΩΝ. Το αποδεικνύουμε από το 2011 με τη δυναμική μας παρουσία ΠΑΝΤΟΥ όπου μας καλέσατε η μας ζητήθηκε συνδρομή και φεύγοντας τελευταίοι απο την πυρωμένη άσφαλτο, τα δικαστήρια και τα αφιλόξενα γραφεία... ΕΣΕΙΣ;;

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Αχτύπης Αθανάσιος                         Μπανιάς Θωμάς

Συνημμένo Αρχείo:
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΑΞΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ - ΜΕΛΗ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.Ι.Α.Τ.Α. (ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 14-4-14)


ΠΗΓΗ:http://xanthi-eurotaxi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...