Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

ΤΡΙΚΑΛΑ:Αυξήθηκε η κίνηση στα ταξί..!

Μετά από μια παρατεταμένη κρίση στα ταξί της πόλης, ήρθαν οι γιορτές για να δώσουν έναν τόνο αισιοδοξίας σε ένα κλάδο που έχει πληγεί σημαντικά από την οικονομική
κατάσταση που επικρατεί.

Ήδη ο κόσμος που αυτές τις ημέρες βρέθηκε στην πόλη μας, αύξησε την κίνηση με ταξί. Όπως τονίζει ο πρόεδρος του σωματείου κ. Τσίγκας, η κίνηση έχει αυξηθεί όχι βέβαια σημαντικά αλλά αρκετά για να μπορέσει να δώσει μια ανάσα στους ιδιοκτήτες ταξί.
«Είδαμε μια αύξηση στο τζίρο μας. 

Όχι σπουδαία πράγματα αλλά είναι κάτι και αυτό στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε. Τα δρομολόγια που έχουν αυξηθεί αυτές τις ημέρες είναι κυρίως τα βραδινά. Νέοι, φοιτητές και επισκέπτες, κατά τις νυχτερινές ώρες βγαίνουν στα καταστήματα διασκέδασης της περιοχής και χρησιμοποιούν ταξί για τις μετακινήσεις τους και την επιστροφή στα σπίτια τους. Για το λόγο αυτό έχουμε δώσει βάρος αυτές τις ώρες» αναφέρει ο πρόεδρος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλά επαγγέλματα που μέχρι σήμερα αυτές τις ημέρες πρόσθεταν στην τιμολόγηση των υπηρεσιών τους και δώρο, πλέον το έχουν καταργήσει. Ανάμεσα σε αυτά και τα ταξί που τα τελευταία χρόνια, έχουν πάψει να χρεώνουν τους πελάτες τους με επιπλέον αντίτιμο για το δώρο. Κάτι που έχουν δει θετικά οι καταναλωτές.
Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

ΠΗΓΗ:http://www.e-erevna.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...