Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ: Νέα Υόρκη: Προσπάθησε να κλέψει ταξί εν κινήσει..!

Στιγμές βγαλμένες από ταινία δράσης έζησε ένας οδηγός ταξί στην Νέα Υόρκη, ο οποίος ήρθε αντιμέτωπος με ένα ληστή που προσπαθούσε να μπει στο αυτοκίνητό του εν
κινήσει!

Ο 26 ετών Matthew McCorkle, από το Bronx, κρεμόταν από το παράθυρο του ταξί το οποίο έτρεχε με 100 περίπου χιλιόμετρα την ώρα προσπαθώντας παράλληλα να σπάσει το τζάμι και να μπει μέσα. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Matthew McCorkle προσπάθησε να ληστέψει τον οδηγό ταξί Mohamed Millogo στην 138η οδό.

Mohamed Millogo (οδηγός ταξί) : «Τα πόδια του ακουμπούσαν στο δρόμο και παραλίγο να πέσει δύο φορές. Θα ήταν νεκρός αν έπεφτε με τόση κίνηση. Οδηγούσα και αυτός ήταν στη σκεπή. Μετά κατέβηκε στο παράθυρο μου και προσπαθούσε να μπει μέσα. Ήμουν τρομοκρατημένος. Μπορεί να κρατούσε και όπλο ή μαχαίρι. Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν η ασφάλειά μου. Μετά κάλεσα την αστυνομία και έκοψα ταχύτητα γιατί δεν ήθελα να πληγωθεί».

Ο επίδοξος ληστής ωστόσο πήδηξε από το ταξί και μπορεί να γλίτωσε τον τραυματισμό, όχι όμως και τη σύλληψη, καθώς έχει απασχολήσει την αστυνομία και στο παρελθόν. Για κλεμμένο όπλο, για οδήγηση με ληγμένη άδεια, καθώς και για παραβιάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Η παρανομία του έχει γίνει τρόπος ζωής. Μόλις τον περασμένο μήνα συνελήφθη και κατηγορείται επειδή παρενοχλούσε μία γυναίκα. Η λήψη του παρακάτω βίντεο έχει γίνει μέσω κινητού τηλεφώνου από ένα κοντινό αυτοκίνητο.

Δείτε το βίντεο του CBS 2:


ΠΗΓΗ:http://xanthi-eurotaxi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...