Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ:Στάση εργασίας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας των οδηγών ταξί έξω από το Υπουργείο Οικονομικών στην Κύπρο..!

Σε αποκλεισμό των αεροδρομίων Λάρνακας και Πάφου, των λιμανιών Λεμεσού και Λάρνακας καθώς και των εισόδων στους αυτοκινητόδρομους Λάρνακας και Πάφου, θα
προχωρήσουν από τις επτά μέχρι τις εννέα το πρωί της Δευτέρας κατά τη δίωρη προειδοποιητική στάση εργασίας που θα πραγματοποιήσουν οι οδηγοί ταξί στην Κύπρο. Η δίωρη στάση διαμαρτυρίας θα είναι παγκύπρια.

Στη Λευκωσία, θα αρχίσει με συγκέντρωση νωρίτερα το πρωί (6:30) στο πάρκινγκ του ΓΣΠ και στη συνέχεια θα κατευθυνθούν στο Υπουργείο Οικονομικών, το οποίο και θα αποκλείσουν. Έχουν ήδη έρθει σε συνεννόηση με την Αστυνομία, για συγκεκριμένα σημεία δρόμων που θα χρησιμοποιήσουν προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα σε άλλους οδηγούς.

Ο Πρόεδρος Αστικών Ταξί Λευκωσίας και πρόεδρος της Συντονιστικής επιτροπής, Άκης Δημοσθένους, μιλώντας στον ΑΝΤΕΝΝΑ ΚΥΠΡΟΥ έκανε λόγο για δραματική συρρίκνωση των εισοδημάτων των μελών του κλάδου λόγω της οικονομικής κρίσης, για παράνομα ταξί και για αύξηση του κόστους λειτουργίας ενός ταξί.

Μεταξύ άλλων, ζητούν χρήση χρωματισμένου πετρελαίου κίνησης, αίτημα που βρίσκει σύμφωνο το υπουργείο συγκοινωνιών, με το υπουργείο οικονομικών ωστόσο να αντιδρά, αφού το κόστος για το κράτος θα ανέλθει στο ένα εκατομμύριο εννιακόσιες χιλιάδες ευρώ ετησίως. «Δεν ζητούμε ελεημοσύνη», τονίζει ο κύριος Δημοσθένους, προσθέτοντας πως «οι οδηγοί ταξί δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα. Σε περίπτωση που δεν εισακουστούμε, τότε οι οδηγοί ταξί θα προχωρήσουμε σε περαιτέρω δυναμικές κινητοποιήσεις».

Δείτε το βίντεο:


ΠΗΓΗ:http://xanthi-eurotaxi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...