Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Πάτρα: Συνάντηση του υφυπουργού Παιδείας με τους ιδιοκτήτες ταξί..!

Συνάντηση με τον υφυπουργό Παιδείας Θεόδωρο Παπαθεοδώρου είχαν νωρίτερα σήμερα οι ιδιοκτήτες των ταξί της Πάτρας. Η συνάντηση
έγινε στο περιθώριο του αγιασμού στο Ε.Ε.Ε.Κ. Αχαΐας, στα Μποζαίτικα.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο πρόεδρος των ιδιοκτητών ταξί Παναγιώτης Σκέντζος, έθεσε στον υφυπουργό το φλέγον ζήτημα της μεταφοράς των μαθητών.
Οι ιδιοκτήτες ταξί ζήτησαν από τον υφυπουργό να πληρωθούν άμεσα και επεσήμαναν την ανάγκη να αλλάξει ο τρόπος ανάθεσης του έργου, δηλαδή να δίνεται κάθε δρομολόγιο σε άλλο ανάδοχο. Και αυτό διότι οι ιδιοκτήτες ταξί έχουν τη σύμβαση με το ΚΤΕΛ και όχι με το κράτος.
Μιλώντας στο thebest.gr o κ. Σκέντζος σημείωσε πως ο κ. Παπαθεοδώρου είδε θετικά το αίτημα του κλάδου, ο οποίος θα συνεχίσει τις πιέσεις προς αυτή την κατεύθυνση.
Ζήτησε μάλιστα άμεσα να υπάρξει εγκύκλιος και η ευθύνη του έργου που εκτελούν να περάσει σε αυτούς και να μην υπάρχουν μεσάζοντες.
Ο κ. Σκέντζος εκτιμά ότι από τα 13,5 εκ ευρώ που οφείλονται στους 3 νομούς της Περιφέρειας για τη μεταφορά τα μισά είναι οφειλές που αφορούν τα ταξί.
Να σημειωθεί ότι σήμερα οι ταξιτζήδες μετέφεραν δωρεάν στο Ε.Ε.Ε.Κ. Αχαΐας τα παιδιά για να παρακολουθήσουν τον αγιασμό.
Ο Σπύρος Ψαρράς ως εκπαιδευτικός τους ευχαριστεί αλλά ως πρόεδρος της ΕΛΜΕ επισημαίνει την ανάγκη η πολιτεία να βρει λύση στο πρόβλημα γιατί αν μη τι άλλο τα παΐδια δικαιούνται να πηγαίνουν στο σχολείο λέει.

http://www.thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...