Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Προς εκτόνωση το θέμα της έδρας για τα ταξί στη χερσονισο..!

Μπορεί το θέμα με τα ταξί και τις έδρες τους να μην βρίσκεται στην επικαιρότητα σε καθημερινή βάση, ωστόσο όλους αυτούς τους μήνες δεν έπαψε να απασχολεί τις εμπλεκόμενες
υπηρεσίες μέχρι να αποσαφηνιστεί η ιστορία. Το καλοκαίρι έφτασε στο τέλος του και μετά τις εντάσεις και τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στην αρχή του αναφορικά με την έδρα των ταξί που ήθελαν να έχουν πρόσβαση και σε τουριστικές περιοχές, τελικά η υπόθεση φαίνεται να φτάνει στο τέλος της μόλις τώρα.
Η αιρετή περιφέρεια είχε ανάψει το πράσινο φως για τη μεταφορά κάποιων ταξί στη Χερσόνησο προκειμένου να δουλέψουν κατά τους καλοκαιρινούς μήνες ωστόσο υπήρξαν κάποιες προσφυγές για το θέμα αυτό. Κάποιοι θεώρησαν ότι θίγονται από την απόφαση αυτή και κινήθηκαν νομικά.
Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση
Το θέμα έφτασε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση που κλήθηκε να πάρει εκείνη την τελική απόφαση. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, όλα δείχνουν ότι οι προσφυγές έχουν απορριφθεί και με τον τρόπο αυτό επικυρώθηκε η απόφαση της αιρετής περιφέρειας που έδινε την άδεια σε συνολικά 36 ταξί να αλλάξουν έδρα και μάλιστα μόνιμα και χωρίς να ξαναγυρίσουν εκεί που ήταν πριν.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές μέχρι τώρα η Αποκεντρωμένη Διοίκηση υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει τίποτα ανακοινώσιμο και επίσημο για την υπόθεση αυτή ενώ άλλες πηγές κάνουν λόγο για ένταση και μπάχαλο που επικρατεί γύρω από το θέμα των αδειών.
Το τελευταίο 10ημερο η υπόθεση των ταξί φαίνεται να απασχολεί και πάλι τις υπηρεσίες αλλά αυτή τη φορά πίσω από κλειστές πόρτες προκειμένου να βρεθεί λύση. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η λύση βρέθηκε και δόθηκε χθες παρά τις όποιες αντιδράσεις που έχουν καταγραφεί και που δεν αποκλείεται να έχουν και συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...