Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Πόλεμος μεταξύ των ιδιοκτητών ταξί Λιβαδειάς και της δημοτικής αρχής..!

Πόλεμος ξέσπασε το τελευταίο εικοσιτετράωρο μεταξύ των ιδιοκτητών ταξί Λιβαδειάς και της δημοτικής αρχής, με αφορμή την απόφαση του Δ.Σ. να αναλάβει το ΚΤΕΛ τη 
μεταφορά των μαθητών, αφαιρώντας τα δρομολόγια από τα ταξί. Η απόφαση πάρθηκε στο τέλος της χθεσινοβραδινής συνεδρίασης του Δ.Σ. όπου συζητήθηκε το θέμα με τη διαδικασία του κατεπείγοντος.
 Την εισήγηση έκανε ο γ.γ. του Δήμου Λεβαδέων Β. Παπαδόπουλος και το σώμα «ανυποψίαστο» έδωσε την έγκριση του, ώστε να προχωρήσει ο δήμαρχος Ν. Παπαγγελής στην υπογραφή της σχετικής σύμβασης με το ΚΤΕΛ. Το πρωί, οι αυτοκινητιστές, με έκπληξη ,διαπίστωσαν ότι το ΚΤΕΛ μετέφερε μαθητές χωρίς να έχει υπογραφεί η σύμβαση. Έκπληκτοι όμως είναι και δημοτικοί σύμβουλοι που έδωσαν την έγκριση τους, αλλά δεν γνώριζαν ότι η πρόταση που αφορούσε στην ανάπτυξη «δημοτικής συγκοινωνίας», θα απέκλειε τα ταξί από τα μαθητικά δρομολόγια.

 Η συνέχεια αναμένεται το πρωί της Παρασκευής, όταν οι αυτοκινητιστές θα επισκεφθούν το δήμαρχο. Ήδη έχουν ζητήσει τη συμβουλή νομικού, ώστε εάν χρειασθεί να προσφύγουν και δικαστικά κατά παντός υπευθύνου.
 Για την ιστορία, αξίζει να σημειωθεί ότι το ΚΤΕΛ Λιβαδειάς ήταν από τα ελάχιστα, αν όχι το μοναδικό ΚΤΕΛ σε όλη την Ελλάδα, που δεν είχε υπογράψει σύμβαση για τη μεταφορά των μαθητών, κρίνοντας την οικονομικά ασύμφορη.
 Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες των ταξί, εάν προχωρήσει η σύμβαση 60 περίπου οικογένειες σε όλη την περιφέρεια Λιβαδειάς, θα αντιμετωπίσουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...