Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Μεταφορά μαθητών στην Ξάνθη: Δέσμευση του υπουργείου προς τους μεταφορείς για εξόφληση των παλαιών οφειλών..!

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε εκτάκτως συνάντηση στο Υπουργείο Εσωτερικών, ώστε να δοθεί λύση στο ζήτημα της μεταφοράς μαθητών στο νομό Ξάνθης. Για το λόγο αυτό μετέβησαν
στην Αθήνα ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης κ. Άρης Γιαννακίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης κ. Φώτης Καραλίδης, ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Ξάνθης κ. Θέμης Γεωργιάδης, ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού Ταξί EUROTAXI Ξάνθης κ. Στέλιος Γουναρίδης και ο Πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί νομού Ξάνθης, κ. Βασίλης Γεωργιάδης.

Στη συνάντηση υπήρξε σαφής δέσμευση προς τους μεταφορείς ότι σταδιακά κάθε μήνα θα υπάρχει εξόφληση των παλαιών οφειλών του 2012. Επίσης υπήρξε δέσμευση για πληρωμή δεδουλευμένων την ερχόμενη εβδομάδα. Σχετική απόφαση θα αναρτηθεί στη "διαύγεια". Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν, στις αρχές Δεκεμβρίου αναμένεται να εξοφληθούν και οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του 2011.

Επίσης, σε όσες περιφέρειες οι μεταφορείς έχουνε ήδη υποστεί μια σημαντική μείωση της τάξεως του 30% από τη σύμβαση του σχολικού έτους 2009 – 2010 ύστερα από διαπραγματεύσεις με την Περιφερειακή Ενότητα, για την πραγματοποίηση των φετινών δρομολογίων δεν θα υποστούν νέα μείωση στις τιμές των δρομολογίων.

Αποφασίστηκε οι μεταφορείς να ξεκινήσουν την μεταφορά των μαθητών την προσεχή Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012 κατόπιν των δεσμεύσεων του υπουργείου Εσωτερικών για καταβολή τμήματος των δεδουλευμένων έως την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012.

Εν αναμονή της υλοποίησης των δεσμεύσεων του υπουργείου...
... και ελπίζοντας πως θα συνεχιστούν κανονικά για όλη τη σχολική χρονιά.

http://xanthi-eurotaxi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...