Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Στις ΗΠΑ ο Αβραμόπουλος με τον super – Λέον Πανέττα..!

Με έναν από τους ισχυρότερους υπουργούς Αμυνας των ΗΠΑ των τελευταίων δεκαετιών από πλευράς ισχύος στο αμερικανικό εσωτερινό σύστημα εξουσίας  συναντάται ο Έλληνας ομόλογός του κ Δημ.Αβραμόπουλος. Ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Αμερικανού Υπουργού Άμυνας κ
. Λέον Πανέττα, ο κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος θα επισκεφθεί τις Η.Π.Α. από την 1 έως τις 3 Απριλίου.
Κατά τη διάρκεια της τριήμερης επίσκεψής του, ο κ. Αβραμόπουλος- που θα συνοδευεται από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ  Στρατηγό Μ. Κωσταράκο – θα συναντηθεί στην Ουάσιγκτον με τον Αμερικανό ομόλογό του, ενώ στη Ν. Υόρκη θα συναντηθεί με παράγοντες της ελληνικής και της κυπριακής ομογένειας. Επίσης, θα παρακαθίσει σε γεύμα που του παραθέτει το American Jewish Committee.
Την Κυριακή 1 Απριλίου ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας θα παρακολουθήσει το Αρχιερατικό μνημόσυνο που θα τελεστεί στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. κ. Δημητρίου, για τους πεσόντες του Κυπριακού Απελευθερωτικού Αγώνα. Την ίδια μέρα θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους της ελληνικής και κυπριακής ομογένειας.
Στην Ουάσιγκτον, η συνάντηση με τον Αμερικανό ομόλογό του στο Πεντάγωνο, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 3 Απριλίου στις 17:00 ώρα Ελλάδος. Ολα τα τρέχοντα θέματα διεθνούς ασφάλειας όπως και διμερούς ενδιαφέροντος στον αμυντικό τομέα θα είναι στην αντζέντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...