Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Γέμισε με ταξί η πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο..!


Δεκάδες οδηγοί αγοραίων ταξί, έχουν παρκάρει πάνω στην πλατεία Ελευθερίας, διαμαρτυρόμενοι για το νομοσχέδιο που προωθεί ο Υπουργός Μεταφορών! 
Υπέρ σημαντικών αλλαγών στο νομοσχέδιο Βορίδη για τα ταξί τάσσεται η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, με την «υποσημείωση» ωστόσο ότι δεν μπορεί η απελευθέρωση του επαγγέλματος να αποτελεί ιδεολογική και πολιτική σημαία, καθώς και σημείο εσωκομματικού διχασμού.

Το σίγουρο είναι πως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλος, σε ευρεία σύσκεψη όπου συμμετείχαν «πράσινα» κυβερνητικά στελέχη, υπογράμμισε το ότι «εμείς ζητήσαμε από την τρόικα να ενταχθεί στις μνημονιακές υποχρεώσεις το θέμα», αλλά ταυτόχρονα επεσήμανε την ανάγκη βελτίωσης των πληθυσμιακών κριτηρίων ώστε να εκδοθούν νέες άδειες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και να απελευθερωθεί η αγορά των εννεαθέσεων πούλμαν.
Στη σύσκεψη, ο κ. Γ. Ραγκούσης επανέλαβε τις απόψεις του και τους λόγους για τους οποίους καταψήφισε το σχέδιο νόμου Βορίδη κατά την τελευταία συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου. «Πρόκειται για νομοσχέδιο Λυμπερόπουλου», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μαγκριώτης, ενώ ο Δ. Ρέππας υπεραμύνθηκε των δικών του προτάσεων.

Ο Γ. Νικητιάδης επιτέθηκε στον Γ. Ραγκούση για το ότι δήλωσε πως θα καταψηφίσει το σχέδιο νόμου αν δεν τροποποιηθεί και ο κ. Βενιζέλος κατέληξε στη λύση κατάθεσης τροπολογίας.


Εντονες αντιδράσεις και συζητήσεις και εντός ΠΑΣΟΚ προκάλεσε το όλο θέμα και κατά τη συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής στη βουλή, όπου πάντως ο αρμόδιος υπουργός, Μ. Βορίδης, δήλωσε ότι θα μελετήσει όλες τις προτάσεις και θα προχωρήσει σε αλλαγές...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...