Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Θεαματική κωλοτούμπα από τους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ για τα ταξί..!

ΠΩΣ ΑΛΛΙΏΣ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΊΣΕΙ ΚΑΝΕΊΣ ΌΛΑ ΌΣΑ ΈΧΟΥΝ ΓΊΝΕΙ ΜΈΣΑ ΣΕ ΛΊΓΑ 24ΩΡΑ; ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΌ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ - ΕΚΤΌΣ ΤΟΥ ΓΙΆΝΝΗ ΡΑΓΚΟΎΣΗ - ΌΛΟΙ ΜΑ ΌΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΊ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΉΡΙΞΑΝ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΈΔΙΟ ΒΟΡΊΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΞΊ.

Όμως πριν αλέκτωρ λαλήσει οι ίδιοι υπουργοί, στην σημερινή σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο δεν φάνηκε να τηρούν την ίδια στάση.

Ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ είπε ότι στην ρύθμιση για τα ταξί το κόμμα θα ζητήσει να υπάρξουν συγκεκριμένες αλλαγές στο νομοσχέδιο σύμφωνα με προηγούμενη απόφαση του υπουργικού συμβουλίου. Δηλαδή να υπάρξουν κάποιες παραπάνω άδειες και να απελευθερωθεί η αδειοδότηση των εννιαθέσεων βαν.
Να σημειωθεί ότι ο κ. Ι. Μαγκριώτης πήρε το μέρος του κ. Ραγκούση λέγοντας ότι το νομοσχέδιο για τα ταξί «είναι του Λυμπερόπουλου και όχι του Βορίδη». 

Κατά τα λοιπά, στις 6 Μαίου φαίνεται ότι κλειδώνει η ημερομηνία των εκλογών, σύμφωνα με εκτιμήσεις του κ.Βενιζέλου.
Η Βουλή αναμένεται να κλείσει την Μ. Τρίτη ώστε να προλάβουν να ψηφιστούν όλα τα μνημονιακά νομοσχέδια.

Ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ ζήτησε να σταματήσουν οι δημόσιες δηλώσεις για το θέμα των διαγραφέντων βουλευτών. Δήλωσε μάλιστα και ενοχλημένος για την επιλογή του κ. Σ. Ξυνίδη να ανακοινώσει από την τηλεόραση, χωρίς να τον ενημερώσει προηγουμένως, για την απόφαση του να μην συμμετάσχει στις προσεχείς εκλογές.

Αύριο στις 9.30 π.μ συνεδριάζει το Πολιτικό Συμβούλιο ενώ δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί και η σύνθεση της εκλογικής επιτροπής.

Ο κ. Βενιζέλος ενημέρωσε ότι εν όψει αξιοποίησής τους σε κομματικές θέσεις δεν θα είναι υποψήφιοι στις εκλογές οι κ.κ. Ευ. Αργύρης , Νίκος Σαλαγιάννης και Βασίλης Γερανίδης.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες:

Για την εξεταστική: 

- Η θέση του ΠΑΣΟΚ είναι πριν από τις εκλογές η Ολομέλεια να συζητησει το πόρισμα για το έλλειμμα του 2009

Για τα οικονομικά των κομμάτων: 

Η κυβέρνηση σε συνεργασία και με τη ΝΔ θα πρέπει να φέρουν στην Βουλή την ρύθμιση για τα οικονομικά των κομμάτων, και όσον αφορά την τελευταία δόση του 2011 και την πρωτη του 2012, να είναι λένε ανεκχώρητες και ακατάσχετες για να εξασφαλιστεί η ανεξαρτησία των κομμάτων. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...