Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Μ. ΒΟΡΙΔΗΣ: ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟ Ν/Σ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΞΙ..!

Μικρές βελτιώσεις στο νομοσχέδιο για τα ταξί, προανήγγειλε ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Μάκης Βοριδης, σε δηλώσεις του μετά από τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο. 
Πάντως, οι βελτιώσεις αυτές δεν αλλάζουν ουσιαστικά το

περιεχόμενο…

του. Όπως είπε οι έδρες των ταξί και τα κριτήρια, πληθυσμιακά και συγκοινωνιακά, διατηρούνται. 


Ενδέχεται ωστόσο να μεταβληθεί ο συντελεστής, βάσει του οποίου εκδίδονται νέες άδειες σε ορισμένες περιοχές, αλλαγή που θα επιτρέψει την έκδοση νέων αδειών στις περιοχές αυτές. 


Σε ότι αφορά την Αθήνα δεν πρόκειται να εκδοθούν νέες άδειες, ενώ παραμένουν οι διατάξεις που προβλέπουν ότι οι άδειες για οχήματα ειδικής μίσθωσης από 5 έως 9 θέσεων θα προέρχονται από τις υπάρχουσες. 


Παράλληλα ο κ. Βοριδης άφησε αιχμές εναντίον του Γιάννη Ραγκούση, χωρίς πάντως να τον κατονομάσει, επισημαίνοντας ότι από καμία πτέρυγα της Βουλής δεν ακούσθηκε πως το νομοσχέδιο δεν ανοίγει το επάγγελμα, ακούσθηκε ωστόσο από έναν συνάδελφο στο υπουργικό. 


Το βασικό αντικείμενο της συζήτησης του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, με τον αρμόδιο υπουργό Μάκη Βορίδη αποτέλεσαν τα έργα που θα δώσουν ανάπτυξη στην οικονομία, με αιχμή τους αυτοκινητόδρομους που κατασκευάζονται με συμβάσεις παραχώρησης.


http://www.tv100.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...