Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Διχόνοια στις τάξεις των ταξί στην ΚΡΗΤΗ..!

Διχόνοια στις τάξεις των ιδιοκτητών ΤΑΞΙ . Η απελευθέρωση του επαγγέλματος και οι γεωγραφικοί προσδιορισμοί για την έκδοση νέων αδειών αιτία της σφοδρής αντιπαράθεσης την ώρα που η πτώση του τζίρου στον κλάδο κυμαίνεται πάνω από το 70%. 


Στους δρόμους βρίσκονται από χθες οι ιδιοκτήτες επαρχιακών ΤΑΞΙ νομού ηρακλείου , διεκδικώντας ίδια δικαιώματα στην εργασία με τους συναδέλφους τους στα μεγάλα Αστικά κέντρα. 


Μάλιστα αντιπροσωπεία τους βρίσκεται ήδη στην Αθήνα στην προσπάθεια τους να συναντηθούν με τον αρμόδιο υπουργό Μάκη Βορίδη. Τα αυτοκίνητα τους από την άλλη παραμένουν παρατεταγμένα στην πλατεία Ελευθερίας. Στο πλευρό των επαρχιακών ΤΑΞΙ τάσσονται δήμαρχοι του νομού ενώ αναμένουν και την τοποθέτηση των βουλευτών. 


‘’Το νομοσχέδιο είναι ρουσφετολογικό και εξυπηρετεί τις συντεχνίες μερίδας συναδέλφων. Διεκδικούμε την απελευθέρωση του μεταφορικού έργου στο νομό ηρακλείου’’ δήλωσε στο ράδιο 9,84 ο πρόεδρος του συλλόγου από το Αρκαλοχώρι Μανώλης Τοπσής .


Ίδια η θέση και του προέδρου από τη Μεσαρά Βαγγέλη Παπαστεφανάκη. 
Άμεση η αντίδραση των ιδιοκτητών από το ηράκλειο. Το μέλος, της διοίκησης του RADIOTAXI CANDIA Νίκος Μακρής τους είπε : ‘’δεν μιλάνε για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου. Δεν είστε οι κακομοίρηδες του νομού αλλά οι προύχοντες’’.


Υπενθυμίζετε ότι «Ναι» επί της αρχής στο νομοσχέδιο για τα ταξί είπαν χθες στη βουλή ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ. 


http://www.neakriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...