Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Μείωση κατανάλωσης καυσίμου κατά 23% σε ένα Skoda Octavia TDI..!

Στα επαγγελματικά οχήματα το βασικό συστατικό της επιτυχίας βρίσκεται στην οικονομία καυσίμου. H Tuning On Road ετοίμασε ένα πρόγραμμα αναβάθμισης του κινητήρα του Skoda Octavia 2.0 TDI Diesel με στόχο κυρίως τον περιορισμό της κατανάλωσης.

Το αποτέλεσμα αύξησε την ισχύ του πετρελαιοκινητήρα των 2lt από τους 109hp στους 144hp (βελτίωση 35hp) και τα αποθέματα ροπής από τα 235Nm στα 290Nm ( βελτίωση 55Nm).
Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του συγκεκριμένου οχήματος η κατανάλωση καυσίμου έχει περιοριστεί κατά 23%.
Η Tuning On Road είναι η εταιρία που ξεκίνησε τη βελτίωση του diesel κινητήρα στην Ελλάδα. ΕΊναι σε θέση να προγραμματίσει όλα τα αυτοκίνητα diesel με εγγύηση, να δώσει λύση στο dpf, egr και οικονομία καυσίμου 25% .
Σε συνεργασία με την αγγλική Top Gear έχουν προγραμματίσει ανά τον κόσμο χιλιάδες οχήματα πάντα με άριστα αποτελέσματα!

Ποια είναι η διαδικασία

Οι τεχνικοί της Tuning On Road σε συνεργασία με τους συναδέλφους τους στην TopGear Tuning έχουν αναπτύξει μερικές από τις καλύτερες βελτιώσεις ECU για την οικονομία καυσίμου του οχήματός σας.
Ένα σημαντικό πλεονέκτημα του ECU Remapping είναι η μείωση στην κατανάλωση καυσίμου. Προγραμματίζουν την ECU ώστε να προσφέρει δύναμη και επιπλέον ροπή στο κάτω μέρος του φάσματος στροφών η οποία στη συνέχεια απαιτεί λιγότερο πάτημα γκαζιού για επιτάχυνση και διατήρηση σταθερής ταχύτητας. Το όχημα μπορεί επίσης να κινηθεί με μεγαλύτερη σχέση στο κιβώτιο σε χαμηλότερες ταχύτητες, μειώνοντας έτσι τις στροφές του κινητήρα. Αυτό ισχύει και για την οδήγηση όταν είναι πλήρως φορτωμένο, τη ρυμούλκηση ή την οδήγηση μέσα από αλλαγές στην ανύψωση.
Μόλις ο οδηγός προσαρμόσει το οδηγικό του στυλ και εκμεταλλευτεί τη διαθέσιμη από πολύ χαμηλά ροπή θα δώσει μια άμεση βελτίωση στην κατανάλωση καυσίμου. Το Economy Remapping είναι ιδανικό για στόλους και εμπορικές επιχειρήσεις ή για όσους απλά θέλουν να μειώσουν το κόστος των καυσίμων. Η διαφορά στα ετήσια έξοδά σας θα σας εκπλήξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...