Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Άδεια το βράδυ η πιάτσα ταξί της Κηφισιάς- Τι λένε τα στοιχεία της αστυνομίας..!

Μετά τις δυο επιθέσεις σε ταξιτζήδες, στη μία εκ των οποίων, ο 52χρονος Γιώργος Δεκαβάλλας έχασε τραγικά τη ζωή του, ο
ι οδηγοί ταξί δηλώνουν τρομοκρατημένοι και σοκαρισμένοι.
Η αστυνομία αναμένει τα αποτελέσματα της βαλλιστικής, τα πρώτα στοιχεία, όμως, δείχνουν ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο, καθώς ο τρόπος δράσης είναι ακριβώς ίδιος στις δυο περιπτώσεις.
Ο δράστης, νεαρός σε ηλικία, μπαίνει στο ταξί και κάθεται στο πίσω κάθισμα. Είναι σχεδόν αμίλητος και λέει μόνο τη διαδρομή που θέλει να ακολουθήσει. Και οι δυο κούρσες είχαν κοινό προορισμό, την οδό Χαριλάου Τρικούπη στην Κηφισιά. Το όπλο του πιθανότατα είναι μετασκευασμένο. Η πρώτη επίθεση λειτούργησε σαν «πρόβα» της δεύτερης, της φονικής.
Όταν ο δράστης σκότωσε τον Γιώργο Δεκαβάλλα, το ταξί συνέχισε να προχωράει, με τον οδηγό του νεκρό, μέχρι που προσέκρουσε σε ένα τζιπ, όπως θα δείτε στο βίντεο. Στη συνέχεια, ήρθε ένα λεωφορείο, το οποίο δεν μπορούσε να περάσει. Χωρίς να έχουν καταλάβει τι έγινε, ο οδηγός του με τους επιβάτες κατέβηκαν από το λεωφορείο, είδαν τον νεκρό άνδρα και φώναξαν την αστυνομία.
Δεν έχουν προκύψει ακόμα στοιχεία που να επιβεβαιώνουν με σιγουριά ότι πρόκειται για τον ίδιο δράστη. Οι αστυνομικοί, όμως, το θεωρούν δεδομένο, ενώ αποκλείουν και την πιθανότητα να υπάρχει «μιμητής», καθώς η πρώτη επίθεση δεν δημοσιοποιήθηκε. Άρα κανείς δεν μπήκε στον «πειρασμό» να αντιγράψει το πρώτο έγκλημα.
Το ανησυχητικό της υπόθεσης είναι ότι δεν υπήρξε ληστεία, παρά μόνο απόπειρα δολοφονίας και δολοφονία. 
Ο δράστης δεν αποκλείεται να μένει στην περιοχή, η οποία το βράδυ είναι ιδιαίτερα ερημική. Μπορεί, επίσης, να έχει κάποιο όχημα διαφυγής κοντά στα σημεία του εγκλήματος, αν και από τη συγκεκριμένη τοποθεσία είναι πολύ δύσκολο να ξεφύγει.
Τα πρώτα στοιχεία από τη μαρτυρία του θύματος της πρώτης επίθεσης περιγράφουν έναν άνδρα νεαρής ηλικίας, Έλληνα, με μαύρο μπουφάν κι ανοιχτόχρωμο μπλουζάκι από μέσα.
Αχιλλέας Χατζηνούσιος, Πρόεδρος του Συνδέσμου των Ιδιοκτητών Ταξί Κηφισιάς, δηλώνει ότι κάθε δυο μέρες κάποιος ταξιτζής πέφτει θύμα ληστείας. «Υπήρχε πάντα ο φόβος της ληστείας. Το γεγονός πριν 20 μέρες (η πρώτη επίθεση) είχε θορυβήσει την πιάτσα. Εχθές, με τον φόνο, μετά τις 11-12 το βράδυ, δεν υπήρχε ταξί στην πιάτσα της Κηφισιάς, φοβήθηκαν όλοι!»
«Ζητάμε έννομη προστασία, περιπολίες όπως παλιά» συνεχίζει. «Αυτό πια δεν γίνεται. Κάποιος από αστυνομικό τμήμα μου είπε ότι δεν έχει καν άτομα για βάρδιες μέσα στο τμήμα, γιατί φυλάνε κάποια υψηλά πρόσωπα».  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...