Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ: Ο εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. για τον δολοφόνο των οδηγών ταξί: «Μιλάμε για έναν άνθρωπο με εμμονές»..!

Τι ανέφερε για τα στοιχεία που έχει συλλέξει η αστυνομία

Για την υπόθεση με τις δολοφονί
ες των οδηγών ταξί και τον δράστη που αναζητείται μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.

«Αυτή τη στιγμή υπάρχει μία εντατική έρευνα, συστηματική, από το τμήμα ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής. Συλλέγονται όλες οι πληροφορίες, είτε αφορούν σε υλικό από κάμερες, είτε μαρτυρίες, είτε από οτιδήποτε άλλο, ώστε να εντοπίσουμε το κίνητρό του και στην τελική τον ίδιο τον δράστη» σημείωσε ο Θεόδωρος Χρόνοπουλος.

Για την πορεία των ερευνών ανέφερε: «Φυσικά υπάρχουν θετικά στοιχεία για την ερεύνα, είμαστε στη φάση που αξιολογούνται απλά περιμένουμε οποιαδήποτε νέα μαρτυρία.

Στην ευρύτερη περιοχή έχουν αναπτυχθεί διακριτικά δυνάμεις έτσι ώστε να μην έχουμε οποιοδήποτε άλλο περιστατικό».

Για τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι στιγμής για τον δράστη επισήμανε ότι: «Φαίνεται να μην μιλάμε για κάποιον μανιακό, αλλά περισσότερο για έναν άνθρωπο με εμμονές, ωστόσο όλα αυτά λαμβάνονται υπ' όψιν και όλα αξιολογούνται» υποστήριξε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.

Στην επισήμανση ότι το πρώτο περιστατικό δεν είχε γίνει γνωστό ο κ. Χρονόπουλος τόνισε: «Από την πρώτη στιγμή έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να βρούμε την άκρη του νήματος, το ανθρωποκτονιών έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα. Δεν χρειάζεται πανικός, χρειάζεται ψυχραιμία».

«Είμαστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι ότι όλα θα πάνε καλά, θεωρώ ότι είμαστε σε καλό σημείο», πρόσθεσε επίσης ο κ. Χρονόπουλος.



ΠΗΓΗ: http://www.greek-inews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...